Algselt postitas rainis007
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Olen see kes olen
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustNu ma ei viitzi vääga vaidlema hakata aga mäng toimis 75% aga paraku jäi sellest väheseks,kuna kolmene tagatrio + ryndeteravus ja millega siis kollased paremad olid?. 1.Hullult hea realiseerimisoskus+meie kaitseliini uimamatus ja 2. Ylejooksmisega ja veelkord realiseerimisoskus,mängutaktika oli kollastel selline,mida paraku Jupp seda ei näinud või ei tahtnud näha. Järgmine hooaeg kohtume taas,seniks puhake nyyd kollased ja nautige duublit
Ja teiseks tahaks ma ikka kangesti teada, et mis see Bayernil ka toimis siis ? Kui kollastel liikus pall ühe sööduga keskväljale, siis sööt ette, mängija jookseb palliga, sööt kõrvale ja värav. Nagu õpikust. Aga Bayernil ? Kaitses kolm söötu, kui pall keskväljale jõuab, on Dortmund ilusti kaitses tagasi, siis liigub pall vasakule äärde, sealt keskele, siis paremale, siis keskele, siis tagasi väravahile, siis uuesti keskväljale, siis paremasse äärde, paremalt vasakule, vasakult paremale, paremalt keskele, keskelt tagasi, siis ettepoole tagasi, jälle vaskule, jälle keskele ja siis saab Hummels jala vahele ja tuleb see nimetet nelja-viie söödu rünnak...
See on muidugi omamoodi naljakas argument, et kollased nagu eriti head ei olnud, et hoopis kaitse oli nigel, või lihtsalt nende realiseerimisoskus... reaalselt oli aga nii, et iga liin töötas neil paremini
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitust75% ajast jätab koos lisaajaga vastastele üle 20 minuti rahulikult toimetada. Ja Dormundi mängijate taset vaadates on seda kaugelt liiga palju neile anda. Teiste tippsatside vastu on siiski raske saada, kui asi toimib 99% ajast.
Ja teiseks tahaks ma ikka kangesti teada, et mis see Bayernil ka toimis siis ? Kui kollastel liikus pall ühe sööduga keskväljale, siis sööt ette, mängija jookseb palliga, sööt kõrvale ja värav. Nagu õpikust. Aga Bayernil ? Kaitses kolm söötu, kui pall keskväljale jõuab, on Dortmund ilusti kaitses tagasi, siis liigub pall vasakule äärde, sealt keskele, siis paremale, siis keskele, siis tagasi väravahile, siis uuesti keskväljale, siis paremasse äärde, paremalt vasakule, vasakult paremale, paremalt keskele, keskelt tagasi, siis ettepoole tagasi, jälle vaskule, jälle keskele ja siis saab Hummels jala vahele ja tuleb see nimetet nelja-viie söödu rünnak...
See on muidugi omamoodi naljakas argument, et kollased nagu eriti head ei olnud, et hoopis kaitse oli nigel, või lihtsalt nende realiseerimisoskus... reaalselt oli aga nii, et iga liin töötas neil paremini
Ikkagi ma jään enda juurde me olime antud hetkel ja taaskord Dortm vastu väääga uimased eriti kaiteliin ja kui vaadata palli hoidmis % mis jalgpallis paraku ei anna väravaid siis... jh nii on paneme pikapalli ette jookseme järele ootame vastaste eksimusi ja taome vastastele puuri täis. Aga Dormundi fänidele võin ma üelda parem v6ita sita mänguga kui kaotada ilusa ja loova jalgpalliga
Usun,et aitab sellest DB Finaalist!!! Meil on tulemas laup uus finaalOlen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kalmaar Vaata postitusthttp://www.youtube.com/watch?v=RjvS0AsUtnY
Selline vend oli omal ajal ikka stiilne.
nii ilusad läbisöödud, et pisar tuleb silma !
Kommentaar
-
Muide keda huvitab ja kellel võimalik vaadata, siis Sat 1-s on laupäeval peaaegu terve päeva programm CL-iga seotud.
12.30 - Legendide mäng: Davor Suker, Michael Laudrup, Steve McManaman, Youri Djorkaeff, Stéphane Chapuisat vs. Paul Breitner ja co.
18.30 - 19,30 - ran Spezial - Das Champions League-Finale - ehk kõige uuemad uudised finaali kohta
19.30 - 21.00 - finaali eelsaade
21.15-01.45 - mäng + autasustamine + kõik muu
01.45 - 03.45 - Champions League - Road to Munich
+ Sealt edasi Madriidi mängude kordused.
Kommentaar
-
Algselt postitas Francesco Vaata postitustElus esimest korda olen vist Bayerni poolt. Hävitage Chelsea!
FORZA BAYERN MUNICH!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar