Algselt postitas kaitz
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Algselt postitas Aramis Vaata postitustKas mitte see pole see kohtunik, kelle 7 mängu, kus ta on inglise klubide mängu vilistanud, pole inglased kordagi kaotanud. Ja eelmise hooaja Bayerni väljalangemismängu vilistas ta ka.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustnoh. lõppkokkuvõttes on see lihtsalt juhus ju, et tema mängudes pole inglise klubid kaotanud ja juhtumisi Bayerni kaotusmängu ka vilistas. mingist inglise klubide soosimisest ju rääkida ei saa, sest ma küll ei tea ühtegi suurt skandaali, millega ta seotud oleks.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustnoh. lõppkokkuvõttes on see lihtsalt juhus ju, et tema mängudes pole inglise klubid kaotanud ja juhtumisi Bayerni kaotusmängu ka vilistas. mingist inglise klubide soosimisest ju rääkida ei saa, sest ma küll ei tea ühtegi suurt skandaali, millega ta seotud oleks.
Kommentaar
-
Algselt postitas karausser Vaata postitustKas keegi oskab vastata, miks Robben saab finaalis mängida ja Badstuber ei saa, mõlemad said 2 kollast poolfinaalides?Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Oh raisk hakkab närv juba sisse tulema .
Mänguni on jäänud siis veel napilt üle 7 tunni, mitmel viimasel päeval olen lugenud netist igasugu artikleid mis iga erineva nurga alt tänasele finaalile vaatavad, parim mõte mis silma on jäänud on see, et finaalis pole favoriite. On kaks võistkonda. Võitja ja kaotaja aga seda teame alles pärast mängu lõppu.
Hirmsasti tahaks näha koduvõistkonna triumfi. Ei saanud Robben CL võitu esimesel katsel Bayerniga, ei saanud ta võitu Holldandiga MMil... Ei saanud Ribery 2006 MMil finaalis triumfeerida, viimasest CLi finaalist jäi ta hoopistükis kõrvale...
Ja no mis siin nimeliselt ikka välja tuua - üle-eelmisel hooajal pidi mõru finaalikaotuse vastu võtma ju terve Bayerni võistkond, samuti pidid finaalis vastase paremust tunnistama mitmed Bayerni mängijad Euro 2008-l... Oleks aeg see võit jõuga ära võtta !
Come on Bayern ! ! !
Kommentaar
-
Karikas kuulub tänasest Bayern Müncheni riiulite vahele! Vaikselt hakkab mulle ka tänane mäng kohale jõudma! Raudseid närve siis kõigile. Ideaalis oleks kõige põnevam City vs QPR mängu lõpp, kus Bayern teeks imelise come-backi, aga kindla võidu vastu poleks ka midagi.
Kuradi võimas oleks praegu Münchenis viibida, terve linn on punasem, kui varem.
Kommentaar
-
Algselt postitas -JalkafriiK_ Vaata postitustKarikas kuulub tänasest Bayern Müncheni riiulite vahele! Vaikselt hakkab mulle ka tänane mäng kohale jõudma! Raudseid närve siis kõigile. Ideaalis oleks kõige põnevam City vs QPR mängu lõpp, kus Bayern teeks imelise come-backi, aga kindla võidu vastu poleks ka midagi.
Kuradi võimas oleks praegu Münchenis viibida, terve linn on punasem, kui varem.
Aga mis siis ikka tugevaid närve kaasfännidele.
Muidu... ma eelistaks sellises mängus juba kindlat võitu, muidu läheb närvikulu juba kosmiliseks.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar