// Pizarro*
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Kurat pakutakse hinda mingite keskpäraste vendade eest, toogu paar maailma nime sisse ja asi oleks korras ka.
On juba toodud ju mu arust Dante, Pizzaro ja Shaqiri. Pigem võiks tulla Lavezzi asemel Higuain, vaja tehnilist/kiiret venda, kes suudaks üllatada. Üks suur volask on juba olemas meil (Gomez).
Kommentaar
-
Algselt postitas Rammas Vaata postitustKurat pakutakse hinda mingite keskpäraste vendade eest, toogu paar maailma nime sisse ja asi oleks korras ka.
On juba toodud ju mu arust Dante, Pizzaro ja Shaqiri. Pigem võiks tulla Lavezzi asemel Higuain, vaja tehnilist/kiiret venda, kes suudaks üllatada. Üks suur volask on juba olemas meil (Gomez).
HAH!
Kui sa midagi ei tea, siis ära palun võta tundmatutel teemadel sõna. Lavezzi > Higuain and it's not even close. Lavezzi on 100x tehnilisem ja kiirem kui Higuain. Ma ei prõmmi lampi, olen vaadanud eelmine(just lõppenud) hooaeg palju Reali La Liga mänge ja Higuain ei ole üldse nii head muljet jätndu kui sinu lausest võiks välja lugeda. Ta ei ole nii kiire ja mitte ka tehniline. Ta on tööloom, kes oskab realiseerida. Samad omadused aga on ka Lavezzil.
Ma ütlen ausalt, et kui Lavezzi tuleks, siis ma saadaks Bayerni juhtkonnale kilo vorsti.
Kommentaar
-
Ei ole tõesti väga kursis Lavezzi oskustega, aga Higuain sümpatiseerib rohkem. Ja kaldun arvama, et ka natuke kiirem ja kindlasti kogenum. Praegusel ajal natuke tagasihoidlikum on olnud jah, aga see puhtalt vähese mänguaja tõttu. Puhtalt minu arvamus, kui tahate siis lööge maha Higuhain end juba rahvusvaheliselt ka tõestanud...
Vabandust, ennem ajasin Lavezzi ja Cavani sassi. Sõimake nüüd läbi!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar