Müllerit ma küll maha ei müüks. Ta on siiamaani teinud 3 hooaega Bayerni põhis. Neist esimene hea ja teine ning kolmas pigem keskpärased. Kui nüüd põhjusi otsida, siis mina olen sellisele järeldusele jõudnud. Esimesel hooajal oli ta positsioon põhimõteeliselt alati ründaja all ja selleks ründajaks oli Olic (harvem ka Klose). Nii Olic kui Klose sellised mehed, kes liiguvad palju ka kastist välja ehk niiöelda "kaasamängivad" ründajad. Nemad tekitasid vastase kaitseliinis auke, mida Müller oskab suurepäraselt ära kasutada. Siit edasi järgmine hooaeg - Müller äärel ja siis jälle keskel - tema ees Gomez, mängija kes elatub sellest, et teda otsitakse kas täpsete söötude, tsenderdustega või muud moodi. Samas ise kasutades võimalikult vähe jooksuteid. Kolmandal hooajal ehk eelmisel oli Müller peaaegu alati paremal äärel ja keskel Kroos. See tähendab, et taktika oli just selliseks muutunud, et igal võimalusel pall Gomezile ja küll ta midagi teeb. Kroos on sellega enamvähem hakkama saanud ja ka tegelikult Müller kui vaadata tema resultatiivsete söötude statistikat. Samas selline taktika ei anna eriti võimalust Mülleril ise väravatega hiilata nagu paar aastat tagasi.
Ma ennustan, et see hooaeg näeb jälle vana head Müllerit, kui platsil on ka Pizzarro või Mandzukic.
Ma ennustan, et see hooaeg näeb jälle vana head Müllerit, kui platsil on ka Pizzarro või Mandzukic.
Kommentaar