ausalt öeldes oleks bayernile hädasti vaja klinsmanni-sugust treenerit, kes paneks bayerni ründepotentsiaali ka tööle ning seega tõstaks oluliselt võiduvõimalusi. vaadake ise, mis saksamaa oli enne ja on nüüd: kui vanasti löödi 1 värav ja jäädi järgmist mängu ootama, siis nüüd lüüakse palju väravaid ja võidubilanss on päris muljetavaldav.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Tegelikult Magath oma eelmiosel kahel hooajal näitas ka ikka suhteliselt ründavat stiili. Aga sel suvel ju ise teatasid Bayerni pealikud, et kuna Itaalia klubid on oma kaitsva jamaga edukad, siis hakkab ka Bayern seda kasutama. Hea see küll ei ole aga peaasi, et võidavad.Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Algselt postitas robwuike Vaata postitustausalt öeldes oleks bayernile hädasti vaja klinsmanni-sugust treenerit, kes paneks bayerni ründepotentsiaali ka tööle ning seega tõstaks oluliselt võiduvõimalusi. vaadake ise, mis saksamaa oli enne ja on nüüd: kui vanasti löödi 1 värav ja jäädi järgmist mängu ootama, siis nüüd lüüakse palju väravaid ja võidubilanss on päris muljetavaldav.Tegelikult Magath oma eelmiosel kahel hooajal näitas ka ikka suhteliselt ründavat stiili. Aga sel suvel ju ise teatasid Bayerni pealikud, et kuna Itaalia klubid on oma kaitsva jamaga edukad, siis hakkab ka Bayern seda kasutama. Hea see küll ei ole aga peaasi, et võidavad.
Purgis.Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Algselt postitas boobek Vaata postitustMÖH?
Ma küll ei mõista mida selles jorsis nähakse, a no olgu.Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Algselt postitas kalmaar Vaata postitustMis möh? Arvad, et ainult see, mida sina siin räägid on õige ja hea? Mulje jääb küll selline...Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Linki on mul muidugi ju kindlasti sulle võtta. Seda lugesin augusti lõpupoole Bayerni kodukalt. "Ründavat" stiili harrastab Barca, harrastas Bayern eelmine-üleeelmine hooaeg ja neid ma kõiki sulle ei jõua küll ükshaaval ette lugeda. Kas see pole siis sinu arust kaitsev taktika kui hoitakse palli kesjoonel ja veeretatakse kaitsjate vahel. Vahepeal üritatakse äärelt midagi ja kui ei õnnestu pall defile ja uuesti hoidma?? Ainult nõrkade vastu nagu Aachen oli rünnati ja kuna ründajad on nii saamatud, siis kaotati. Kui ei meeldi, siis arva edasi, et sinust targemat siin ilmas ei ole.Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Linki on mul muidugi ju kindlasti sulle võtta. Seda lugesin augusti lõpupoole Bayerni kodukalt.
"Ründavat" stiili harrastab Barca, harrastas Bayern eelmine-üleeelmine hooaeg ja neid ma kõiki sulle ei jõua küll ükshaaval ette lugeda. Kas see pole siis sinu arust kaitsev taktika kui hoitakse palli kesjoonel ja veeretatakse kaitsjate vahel. Vahepeal üritatakse äärelt midagi ja kui ei õnnestu pall defile ja uuesti hoidma?? Ainult nõrkade vastu nagu Aachen oli rünnati ja kuna ründajad on nii saamatud, siis kaotati.
Kui ei meeldi, siis arva edasi, et sinust targemat siin ilmas ei ole.Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Poisid ma tahaks verd näha
Tõesti Jan on sel hooajal lahja olnd. Arvan et tema tugevus lööb esile järgmisel hooajal CL-s kuna ei suuda Bayern nii domineerivalt mängida ja kui jätta Jan-le natuke ruumi siis ta lihtsalt spuridb sust mööda ja skoorib nagu ta seda sel hooajal mitmel korral etendanud on. Hetkel tuelvad meelde ilusad sooritused Werderi ja Bayerni vastu.
Kommentaar
-
Algselt postitas FBM Vaata postitustKuna praegu tahab real Cassanost ja Ronaldost lahti saada, siis võix bayern nad ära osta, vaataks mis saaks
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar