Algselt postitas KID
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Algselt postitas petteri Vaata postitustMis põhjusel täpsemalt?
Kommentaar
-
Algselt postitas KID Vaata postitustAmetlik põhjus jah, et Martinez olevat käinud arstlikus ilma Bilbao loata. Mitteametlik põhjus on teha Bayerni elu võimalikult raskeks, sest Martinezi ei tahetud müüa, aga väljaostu klausli tõttu lepingus olid selleks kohustatud.Olen see kes olen
Kommentaar
-
selline uudis ka, et kui enamus mängijaid oli koondisemängudel, siis pidas peaaegu, et salajase treeningmängu Katari koondise vastu. Allianz Arenale pääses seda vaatama kõigest 50 väljavalitut. Bayerni lehekülg teatas sellest mängust samuti alles peale mängu kui tulemus teatavaks tehti (1:0 võit). Mängu mõte oli eelkõige Schweinsteigeri ja Martinezi kokkumängu harjutada. Samuti tegi Rafinha esimese mängu pärast vigastust. Lisaks neile mängisid veel Dante, Gustavo, Can ja Weiser ning Starke. Ülejäänud mängijad olid U19 meeskonnast.
Kommentaar
-
Algselt postitas KID Vaata postitustselline uudis ka, et kui enamus mängijaid oli koondisemängudel, siis pidas peaaegu, et salajase treeningmängu Katari koondise vastu. Allianz Arenale pääses seda vaatama kõigest 50 väljavalitut. Bayerni lehekülg teatas sellest mängust samuti alles peale mängu kui tulemus teatavaks tehti (1:0 võit). Mängu mõte oli eelkõige Schweinsteigeri ja Martinezi kokkumängu harjutada. Samuti tegi Rafinha esimese mängu pärast vigastust. Lisaks neile mängisid veel Dante, Gustavo, Can ja Weiser ning Starke. Ülejäänud mängijad olid U19 meeskonnast.Olen see kes olen
Kommentaar
-
http://www.youtube.com/watch?v=NfjgYSvQ53A&feature=plcp mõned eelmise aasta cli väravad kah siiis...GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOL
Kommentaar
-
Algselt postitas Meintz Vaata postitustMiks siis Schweinsteiger koondises polnud?
Kommentaar
-
16:30 algab Allianz Arenal mäng Mainziga, Eurosport näitab samal ajal Dortmundi mängu.
Bayerni algkoosseis on Neuer; Lahm- Dante- Boateng- Badstuber; Gustavo- Swaini; Müller- Kroos- Shaqiri; Mandzukic
Robben on vigastatud ega pole pingilgi, Riberyst ei tea midagi, aga pingil pole ka teda. Martinez seevastu istub varumeeste hulgas ja ootab oma võimalust. Rünnakupoolele polegi kedagi muud sisse tuua, kui Pizarro.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar