Ta on seda juba ammu-ammu õelnud.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Millalgi on see uudis kindlasti läbi käinud siit. Kuid jah, Ribery on seda juba varemgi öelnud, et tema karjäär lõppeb Bayerni särgis ükskord. Hetkel veel sellele mõelda ei tule.
Vigastest. Paranemise märke ilmutab Robben. Ma loodan, et klaasmees veel terveks ei saa, kuna Bayerni mäng ilma temata on mulle see hooaeg palju rohkem meeldinud, kui temaga. Ribery-Kroos-Müller on üldiselt hästi esinenud. Musti päevi on küll kõigil ette tulnud, kuid häid märkimisväärselt rohkem.
Nüüd on ka Boateng terve ja huvitav saab olema, kes jääb pingile - Dante, Boateng või Badstuber? Dante lõi viimane mäng värava ja on alguse kohmetusest üle saanud ning tema on kõige kindlamalt üks CB. Badstuber ja Boateng on mõlemad olnud katki ja eelist ei oska kummalegi anda. Kui siis ehk minu prognoos oleks Boateng, kaks vasakujalgset ei sobi keskkaitsesse koos.
Sama mõistatus on ka ründe osas. Gomez on tagasi ja millise isuga, nähes viimast mängu. Mandzukic on mänginud hooaja alguses väga hästi, viimasel ajal pole päris kõik õnnestunud. Pizarro on niipalju, kui väljakule saanud ka hästi ja loovalt esinenud. Freiburgi mängus võiks ehk alustada Gomez, kuna Dortmundi vastu oleks vaja vähe rohkem liikuvamat mängijat ette ja sellena sobiks kõige paremini Mandzukic.
Keskel alustavad duo Schweinsteiger-Martinez. Gustavo on vigastatud ja kuuldavasti olevat käinud ka opilaual. Tema tagasitulek võib venida isegi uue aastani.
Ja noh, äärekaitsjad ja väravavaht on ka kindlad kohad. Vasakul Alaba ja paremal Lahm. Väravas Neuer.
Väike sissejuhatus laupäeva:
Muide, kas kuskil (Tallinna)pubides on see mäng kavasse sisse ka kantud juba? Ei saa ju sellist mängu kodus nelja seina vahel vaadata . Ennem tuleb veel samas mängida ka Freiburgiga võõrsil. 6 punkti sellest nädalast oleks jackbot, magus, rahuldav. 4 punkti okei, mitte midagi hullu. Alla selle väga leppida ei taha.
KID'i küsimusele vastuseks, et see variant tuleb täiesti kõne alla. Vaevalt Osram sellega riskida tahab kuna palju tähtsam mäng on ees laupäeval. Samas on võimalik nihutada Kroos poolikusse ja tuua Shaqiri nr. 10 kohale.
Kommentaar
-
Algselt postitas -JalkafriiK_ Vaata postitustMuide, kas kuskil (Tallinna)pubides on see mäng kavasse sisse ka kantud juba? Ei saa ju sellist mängu kodus nelja seina vahel vaadata
Kommentaar
-
Algselt postitas KID Vaata postitustMida arvate, kas peaks Schweinsteigeril laskma Freiburgi vastu puhata ja saatma Tymo väljakule?
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustSobib!
Hiiu on meeldivalt lähedal ja selleks ajaks saab terve päev kestev koolitus ka läbi... Siis kulubki väike õlle, snäkk ja korralik vutimäng ära ju.
Kommentaar
-
Algselt postitas jürks Vaata postitustNeuer
Lahm, Dante, Badstuber, Alaba
Martinez, Kroos
Shaqiri, Müller, Ribery
GomezOlen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustkus swaini on?:S
Kommentaar
-
Algselt postitas KID Vaata postitustTribüünil, et mitte kollast kaarti ja mängukeeldu võtta.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustNii,et Jupp hoiab laup swainit.
Kommentaar
-
Algselt postitas jürks Vaata postitustNeuer
Lahm, Dante, Badstuber, Alaba
Martinez, Kroos
Shaqiri, Müller, Ribery
Gomez
Pildis ka:
Subs: Tymo, Mandzukic, Pizarro, Rafinha, Starke, Contento, Boateng
500kb/s http://www.stadium-live.com/Channel2.html
Alguses näitab et Shaq ikka keskel ja Müller paremal äärel.
12. minut Müller penalt ja 0-1
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar