Algselt postitas kalmaar
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Die erste Diagnose in der Praxis von Dr. Müller-Wohlfahrt hat sich gerade bestätigt: Kreuzbandriss bei Holger Badstuber. Morgen findet die OP statt. Vermutlich wird Holger 5 Monate ausfallen. //
Diagnosis from Dr Müller-Wohlfahrt confirmed: Holger Badstuber has a torn ACL, undergoes a surgery tomorrow. Probably out for 5 months.
Kommentaar
-
Algselt postitas CD7 Vaata postitustDie erste Diagnose in der Praxis von Dr. Müller-Wohlfahrt hat sich gerade bestätigt: Kreuzbandriss bei Holger Badstuber. Morgen findet die OP statt. Vermutlich wird Holger 5 Monate ausfallen. //
Diagnosis from Dr Müller-Wohlfahrt confirmed: Holger Badstuber has a torn ACL, undergoes a surgery tomorrow. Probably out for 5 months.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kalmaar Vaata postitustKas keegi saab ka mõnda head streami lekitada ehk?
No ma ei tea mul töötab see päris ilusti
Kommentaar
-
Lõpuks 4:1 võit siis.
Muidugi huvitav, et 10 mehelise meeskonna vastu ei suudeta midagi teha, aga ise vähemuses olles lüüakse 2 väravat. Tõenäoliselt peab siis terve 1/8 finaali saama hakkama kaitsepaariga van Buyten - Dante.
Ja muidugi peaga värav Shaqiri poolt.
Võimalikud vastased: Porto, Arsenal, Milan, Real, Donetsk, Celtic, Galatasaray
Kommentaar
-
Jah, ainuke must plekk täna Boatengi punane. Alguses olin hämmingus, mida see tolvan teeb, kuid kordusi nähes väga sanktsioone pole. Jalad ees sisse ikkagist. Täielik idiootsus. 1/8 finaalis siis, kes iganes vastu tuleb keskkaitse Dante-DvB.
Mäng oli täielikult Bayerni täna. Ei saanud need Valgevene karud täna midagi aru. Ühe küll lõpus kuidagi ära lõid. Härra Filipenko saab nüüd rääkida kunagi, et on löönud Bayernile värava Tervitused ka Lukashenkole sinna Valgevenesse.
Shaq oli jah täna hea. Peab rahul olema, alagrupi võit ka taskus. Nädalalõpus siis, Augsburgi ja Klavaniga mäng.
Mulle meeldiks, kui vastu tuleks Arsenal. Saaks seda õnnetut satsi ka natuke tümitada
Kommentaar
-
Eriti loll Boatengi punase juures oli see, et ta sai selle vastase väljakupoolel. Oleks siis vähemalt mingi BATE 100%-lise võimaluse ära võtnud oma punasega, siis oleks see vähemalt natuke talutavam olnud.
Muidu Neuer täna esimest korda Bayerni kapten täna. Tundub, et ta on siis nüüd 3. kapten Bayernis. Mitte DvB või Ribery, kes onBayernis Lahmi ja Schweinsteigeri järel kõige pikemalt klubis olnud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar