Mario Mandzukic valiti Horvaatia aasta jalgpalluriks.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustJah, tänud. Loodame, et Bayernil läheb ka tuleval hooajal Champions Leagues sama hästi edasi. Samad soovid ka AS Romale......oh wait.......
FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustPalju õnne vana lõpuks ja loodame et uuel EMil v MMil läheb vähe paremini....oh wait...
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitust
"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas Aramis Vaata postitustSee spaini pilt oli esimene postitus , mis mind pani kaaluma oma moderaatori õiigusi kasutama ja deletima. Püüame mingitki pidi oma postitustega teemas püsida, eks.
Kui "Bayern on lahe" lõppu kirjutan siis OK ?"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas Aramis Vaata postitustMingi seotus võiks teemaga olla. Ma ei näe, et ma peaks selgitama ennast - siin on kõigil mõistus peas."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
Kommentaar
-
Algselt postitas kalmaar Vaata postitustSoccernetis reeglina ei ole mingeid käitumis- ega postitusepiiranguid seni täheldada olnud.
Moderaatorid võiks vähe asjalikumat tööd teha.
Aga Bayerni ja ka teiste BL klubide toetajaile head uut ja karikaterohket aastat!
Tulgu sel hooajal siis trippel ära.
Hääd uut kaasfännid!
Kommentaar
-
Algselt postitas kalmaar Vaata postitustSoccernetis reeglina ei ole mingeid käitumis- ega postitusepiiranguid seni täheldada olnud.
Moderaatorid võiks vähe asjalikumat tööd teha.
Kommentaar
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustSel juhul võin öelda, et mina algupäraselt offtopicucs asja ei vedanudki.
Sa võid öelda, mis sa tahad. Mina ei kavatse kedagi modereerida ja tsensuuri kasutada. tegemist ikkagi jalgpalli foorumiga. Lihtsalt mainisin, et kui, siis umbes sealt läheb piir, kui teemasse täiesti mittepuutuvaid fotosi attacima hakatakse.
Kommentaar
-
Bundesliga koduleht titulleerib Dante signing of the season tiitliga.
Senise hooaja põhjal siis.
Osram on välja teeninud manager of the season nimetuse.
Lahmi sõnul olevat Dante parim kaitsja, kellega tal au on mängida olnud.
Mineval hooajal ma Borussia mänge väga ei näinud, teagi mis ta seal tegi.Maailmameistrid!!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar