Müller 2-0, Manduzikic paremalt äärelt läbi, madal sööt värava ette ja Müller ennetas kaitsjat ja lükkas ära
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Väga vastik on see, et kui sa lähed kohtunikult aru pärima (õige asja eest), väänatakse sulle lihtsalt kollane, või anti see kollane "daivimise" eest Kroosile ?
Kuigi mängupilt (just ründe poolelt) ei ole viimaselajal kõikse parem tundunud, on tähtis siiski see, et suudetakse mõne golli ikka ära lüüa ja niikaua kuni see toidab võib rahul olla, Leverkuseni ja Dortmudndiga peab vahet hoidma- kuni vahe püsib on kõik tiptop.
Olen arusaanud, et üritatakse liiga palju sööta ehk palliga väravasse joosta kuigi võiks rohkem kaugemalt ka proovida, ma arvan, et see tasuks ära küll, ma ei mõtle päris 30m pealt, vaid karistusala joonelt rohkem...
Kui rainis007 siin kaitset kiitis juba, siis keda ma veel kiita tahaks on Neuer- teda on tõeliselt fantast vaadata- tema tahe, enesekindlus ja pühenduvus on lausa super, pudistamisi polegi väga olnud, eks ta ole ka üks põhjus miks meile on niivähe väravaid löödud- nagu eespoolmainitud.
Muide siin pole üldse mainitud ka viimasest sõpruskohtumisest Alemannia Aacheni vastu, mis lõppes seisuga 5-2, Gomez ja Robben said mõlemad kaks golli kirja ja üks läks Boatengi arvele, mäng ise oli üsnagi vaatemänguline, seis oli suisa 2-2 vahepeal... kui Robbenist rääkida.
Kommentaar
-
Nähes seda olukorda olin kindel, et lööb värava ära...aga siis vaatasin, et mida ta endast mõtleb? Mida ta tegi? Sellised olukorrad tuleb ära kasutada mitte mingit jama tootma hakata. Jumala selgelt oli näha, et ta ei tahagi väravat lööma minna, vaid tahtis trikki korraldada ja õigustatult ei antud pennalt. Kollane oli samuti täiesti õigustatud. Niimoodi vehkida ja protesteerida kohtuniku tegevuse vastu...
Kommentaar
-
Mingi stastika järgi Neuer tõrjub 85.1 % väravale löödavatest pallidest, mis on Euroopa parim näitaja. Allikas kah http://www.whoscored.com/Blog/cn_uyj...-Success-Rates
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar