Algselt postitas käbi
Vaata postitust
Kes on rääkinud Mandžukicist kui mingist haigest söödu/assesti kunnist ? See mida siin teemas on räägitud (vähemalt see, mis mulle silma on jäänud) on olnud see, et horvaat teeb väljakul olles rohkem tööd. Paneb kaiseliini ja väravahi surve alla, jookseb vahel äärele appi kui seal peaks vaja olema, töötab keskväljale rohkem tagasi.
Ei tea, üritasin küll otsida antud söötude ja läbitud distantside statistikat, aga mida ei leia seda ei leia. Ja muidugi ei tohi võrrelda kahe Mario selle hooaja state - muidugi on võimalus Gomezel olla aktiivsem kui vahest harva mängu saab. Tuleks vaadata tema eelmise hooaja keskmist ja horvaadi selle hooaja keskmist. See annaks mingisuguse objektiivsema pildi...
EDIT: kõik mis ma suutsin leida oli käimasoleva hooaja CL statistika (mis pole kindlasti ei esinduslik ega võrreldav aga esitan oma leiud sellegipoolest). Gomez on jooksnud oma 113 minutiga 14 282 m, mis annab keskmiseks 126,4 m/min. Horvaadi samad numbrid on 294 min, 36 003 m ja 122m/min. Õnnestunud sööte mängitud minuti kohta suutis anda Gomez 0,23 Mandžukici 0,14 vastu. Aga nagu ma ütlesin, pole andmed võrreldavad. Horvaat on enamasti mänge alustanud ja värskete jalgadega pidanud võitlema, aga sakslane sekkunud ikkagi vahetusest, kui teised juba töntsid on...
Kommentaar