30 minutiga 3 100% kätt? omg lolz
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Algselt postitas denisss Vaata postitust30 minutiga 3 100% kätt? omg lolz
Kommentaar
-
Algselt postitas Staadium Vaata postitustMàngige palli jobud mis te neid kàsi loete olematutes olukordades!
Kommentaar
-
Algselt postitas Staadium Vaata postitustMàngige palli jobud mis te neid kàsi loete olematutes olukordades!FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Staadium Vaata postitustMàngige palli jobud mis te neid kàsi loete olematutes olukordades!Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Ma ei tea ma ei sooviks kuidagi,et Gomez meilt lahkuks ja milleks oli vaja Götze soetada,tõesti ma sellest aru ei saa vähemalt hetkel,ju on siis Pep omad plaanid. Mis hetke mängu puutub siiis hetkel ok hoida 0 l löökidega Barca on super,kahju et reisisaatja 100% kätt ei näinud kastis v6i ei tahtnud näha jäägu tema sydametunnisusele. Teeme teisepooleaja ka korraliku ja hoiame endal taga 0 .Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas Staadium Vaata postitustMàngige palli jobud mis te neid kàsi loete olematutes olukordades!
Kommentaar
-
Kas keegi viitsib kokku arvutada, kui palju on saksa pededele suluseisu väravaid meitrite liigas sel hooajal jagatud? Päris hirmuäratav number. UEFA kontorisse on ikka vägevad summad kantud, muud põhjust ei oska leida.FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar