Kas Platini pole ikka korraldanud nii, et mingite debiilsete kollaste tõttu finaali vahele jätma ei peaks? Vahepeal nagu oli päevakorras. Täiesti mõistetamatu jätkuvalt minu jaoks...
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustKas Platini pole ikka korraldanud nii, et mingite debiilsete kollaste tõttu finaali vahele jätma ei peaks? Vahepeal nagu oli päevakorras. Täiesti mõistetamatu jätkuvalt minu jaoks...
Kommentaar
-
Kaartidega on nii, et võta teine kollane ja vaata finaali tribüünilt. Mäletan selgesti, kui Alaba sai eelmine aasta üsna ebaõiglaselt Reali vastu kollase ja pidi jätma finaali vahele, siis sai oma võimaluse Contento.
KID unustas mainida, et lisaks on veel ohus ka Martinez. Ainuke mure on mul samuti nende kuradi kaartide pärast, mida Kassai lahkesti jagas. Nüüd oleneb kui õrna käega kohtunik kordusmänguks pannakse, Clattenburg mulle isiklikult meeldis Juve vastu, lasi mängida jõuliselt nagu Bayernile sobis. Lahmi pealt ma ei põe, mees võtab kaarte kui vaja ja oskab suurepäraselt vältida kaarte, agressiivne aga mängib puhtalt. Dante, Martinez, Schweinsteiger - üliolulised mehed, kes ei tohi mingi hinna eest kaarte võtta. Asendada on ka raske neid. Samas ei saa sellist agressiivsust ka kaotada. Gustavo suur mänguaeg ei oleks üllatav, seda enam, et me alustame mängu 4:0 seisult.
Lisaks tunnista Messi, et ta oli täiesti terve.
Statsi ka
Ja kuidas üldse barca 2 pealelööki raami sai? Ma mäletan seda Bartra palli klaarimist ainukese pealelöögina üldse
Kommentaar
-
Ma ei saa aru, kuidas Barka oma possesioni protsendi nii kõrgeks alati suudab ajada. Eile ei jäänud küll muljet, et pall suurem osa ajast Barka käes oleks olnud. Kummaline.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustMa ei saa aru, kuidas Barka oma possesioni protsendi nii kõrgeks alati suudab ajada. Eile ei jäänud küll muljet, et pall suurem osa ajast Barka käes oleks olnud. Kummaline.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustMa ei saa aru, kuidas Barka oma possesioni protsendi nii kõrgeks alati suudab ajada. Eile ei jäänud küll muljet, et pall suurem osa ajast Barka käes oleks olnud. Kummaline.
Kommentaar
-
Kohe üldse ei meeldi need Lewandowski jutud, loodetavasti on see mingi Hispaania meedia mõla, "lootes" kuidagi tänast BvB vs Reali mängu mõjutada.. natukene kahtlane, et Bayern peaks just Reali eelistama finaalis (kui sinna jõutakse..)
Kommentaar
-
Algselt postitas arx20 Vaata postitustKohe üldse ei meeldi need Lewandowski jutud, loodetavasti on see mingi Hispaania meedia mõla, "lootes" kuidagi tänast BvB vs Reali mängu mõjutada.. natukene kahtlane, et Bayern peaks just Reali eelistama finaalis (kui sinna jõutakse..)
http://www.marca.com/2013/04/24/en/f...366823772.htmlsigpic
Kommentaar
-
Mängisime küll hästi, aga ei saa öelda küll, et Barca oleks hästi mänginud. Neil ei lastud mängida aga samas pole ka tavalisi pallikaotusi neilt väga ammu niipalju näinud.
Kas meie pingi poisid pole piisavalt head et 4-0 eduseisu teises mängus kaitsta? Et säästa ülitähtsaid mängijaid kellel kollase oht?
Kommentaar
-
Algselt postitas arx20 Vaata postitustKohe üldse ei meeldi need Lewandowski jutud, loodetavasti on see mingi Hispaania meedia mõla, "lootes" kuidagi tänast BvB vs Reali mängu mõjutada.. natukene kahtlane, et Bayern peaks just Reali eelistama finaalis (kui sinna jõutakse..)
http://www.marca.com/2013/04/24/en/f...366823772.html
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar