Seda ma kartsingi, et mõlemal klubil see mäng pooled põhimehed kaasa elavad mitte ei mängi.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Algselt postitas linnaloom Vaata postitustSigakõva oleks täna Højbjergi platsil näha, BVB vastu ikkagi. Kas või 5 minutiks.
Kommentaar
-
Täna siis algkoosseis selline: Neuer-Rafinha, Boateng, Van Buyten, Contento - Gustavo, Tymo - Shaqiri, Pizarro, Alaba - Gomez
Pink: Starke, Rankovic, Martinez, Müller, Can, Höjbjerg, Weihrauch
esimene poolaeg läbi. Shaqiri mäng on täna suht pettumus. Pizarro on nähtamatu olnud. Kõige halvem aga Contento. Tema oli põhisüüdlane väravas nagu ka Wolfsburgi vastu ja Boateng peab kogu aeg tema äärt lappimas käima.
Kommentaar
-
Väga väga kummaline mäng. Alguse sõbraliku patsutamise järgi võis eeldada, et üritatakse see mäng rahulikult ja vigastusteta läbi ajada, kuid näe mis välja tuli. Suudeti ikka tekitada väga intriigirohke kohtumine ja noh, kohtunik ei suutnud ka mängu oma kontrolli all hoida. Mitu korda täna siis päid kokku pandi?
Tänasega sai selgeks, et Contento ei ole ikka Bayerni tase, liiga puine. Rafinha on kloun, mingu minema. Ja vaene Schieber, esimest puudet pole talle küll keegi õpetanud
Ja kuidas kurat Sahin kollast kaarti ei saanud, äksi täis türgi pull oli ta täna nagu enamus.
Kommentaar
-
Algselt postitas -JalkafriiK_ Vaata postitustSee ei juhtu kindlasti, kuna viiking mängib sel nädalal duubli eest. Ja Bayern mängib ikkagist B mitte C koosseisuga
Kommentaar
-
Algselt postitas jürks Vaata postitustHaha. Basti, Arjen ja Uli Hoeneß olid samal ajal korvpallitiimi mängu üldse vaatamas. Oleks olnud arusaadav, kui Münchenisse jäänud vaatavad mängu kodudes, aga jah.
Muide, Müller elas täna tõesti innukalt Neueri kõrval mängule kaasa. Respect!et temas tmingid man of the matchi küll ei tehta sellepärast,sest kui aus olla ega ta ju midagi väga erilist seal ei teinud,viis aint portugali poolfinaali
Kommentaar
-
Algselt postitas Väravavaht Vaata postitustDisrespect, ERITI Schwainu ja Uuli. Või siis olen Mina asjadest kauge kaarega valesti aru saanud.
Muide, Müller elas täna tõesti innukalt Neueri kõrval mängule kaasa. Respect!
Võiks nagu ikka enne mõelda ka, kui mehi tuleriidale saatma hakkame ffs.
Kommentaar
-
Algselt postitas Väravavaht Vaata postitustDisrespect, ERITI Schwainu ja Uuli. Või siis olen Mina asjadest kauge kaarega valesti aru saanud.
Muide, Müller elas täna tõesti innukalt Neueri kõrval mängule kaasa. Respect!
Rafinha on ju endine Schalke mängija, pole ime miks nii marru läks + see veel, et tegu brasiillasega kes päris tihti üle keevad..
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar