tuleb küll ju deutsch
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Algselt postitas Aramis Vaata postitustMa ei kommenteeri hetkel teemat, vaid viimase postitaja nime. Hea film on D.E.B.S. - respect ühesõnaga.
Kommentaar
-
Mulle jättis Guardiola sümpaatse mulje oma esimesel Bayerni pressikonverentsil. Ma polnud teda varem kunagi sellise pilguga jälginud. Positiivne on ka see, et ta ütles et ta ei hakka tegema muutusi süsteemis ja mängujoonises lihtsalt muutuste pärast, kui temalt küsiti mis süsteemiga mängima hakatakse ja võrdlust Barcaga. Nüüd on siis Bayernil lõpuks peatreener, kes iga mängu ajaks ülikonna selga paneb.
Ääremärkusena, et Rummenigge andmetel pole Gomezi eest ametlikke pakkumisi tehtud ning ta alustab kolmapäeval koos teistega treeninguid.
Kommentaar
-
See oli küll pool naljaga öeldud. Aga enamustel Bundesliga mängudel olid nii van Gaal kui ka Heynckes dressidega (kuigi van Gaal oli ka päris palju ülikonnas). Samuti nagu Klopp dortmmundi puhul. Samas nii palju kui olen Barcelona klippe näinud, on Pep alati ülikonnas olnud. Ega tegelikult pole see üldse tähtis teema.
Kommentaar
-
Pakun, et Guardiola treblet ei võida mis oleks ikka ulme kui võidaks, kuigi päris nulli ka ei tohiks/tahaks sellise mansaga ikkagi jääda mis oleks totaalne põrumine.
Kindlasti loodan, et Chelseale tehakse tuul alla "kättemaksuks" ja ka Bundesliiga peaks ikka prioriteet olema, samas jällegi oleks huvitav kui keegi kolmas klubi ka nüüd kõrgesse mängu tõuseks ja nende vahel oleks rebimine tiitlile põnevam kui mullu. CL-is suuri panuseid väga ei julgeks teha, kuigi väga mega tunne oleks see teist aastat järjest võita . Ka klubide MM-i pole alati võimalust võita, nüüd on.
Edu siis uuele treenerile!
Muide, on kellegil infot, kes siis abitreeneriks võib saada?
Kommentaar
-
Algselt postitas arx20 Vaata postitustMuide, on kellegil infot, kes siis abitreeneriks võib saada?
Edit: Siiski ingliskeelsel lehel on info artikli kujul http://www.fcbayern.telekom.de/en/ne...c15d79598ce1bf
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar