Kas Ramosele küünarnukkiga näkku löömine ja hiljem ...
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Võib vist jälle hingata.Rolf Rüssmann: Wenn wir hier nicht gewinnen, dann treten wir ihnen wenigstens den Rasen kaputt.
http://lisaaeg.wordpress.com
Kommentaar
-
Kui see kuradima Luboš Michel oleks meie poolt olnud, siis oleks mul häbi olnud võita. Podolski paneb teil ka ikka hästi, paar korda vastast piki pead lüüa, aga kohtunik ju Michel. Kuule kaitz ainuke ahvike oled siin SINA! Teie mäng oli hale(mitte, et meil see parem oleks olnud), teile tuuakse kandikul ette üks-ühele kiirrünnakud ja te ei suuda midagi nendest luua. Schweinsteiger oli väga hale. Aga ma ei viitsi siin mingit mõtetu kohtunikuga mängu üldse kommenteerima hakata. Ainult üks sõna: HALE!Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas kalmaar Vaata postitustReal vääris kaotust. Ja ma mainiks, et ref oli rohkem just Reali poolt. Väga kergelt kõlas vile, kui sukeldumiskommandost keegi jälle nabaga mulda korjas...Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Kommentaar
-
Algselt postitas boobek Vaata postitustNoh ega see mängupilt eriti väärt midagi küll ei olnud, aga vähemalt meie lõime oma väravad ilma käte ja maaspüherdamise abita. Saa sa nüüd aru.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Kommentaar
-
Tead Aramis, ma ei viitsi siin teiege vaidlema hakata ja ma tänan heade soovide eest, aga ma vähemalt loodan, et Sevilla mängu ajaks meil asjad nagu rohkem toimivad. Ja teie vaadake, et te ikka ML võidate ja liiga pähe saate.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Kommentaar
-
Igatahes, huvitav mitu mängu van pomm nüüd vahele peab jätma? Esimene kollane tõi automaatse mängukeelu üheks mänguks ja siis tuli veel punane ka otsa. Siis on veel see edasilükkuv mängukeeld rahvusvahelise käemärgi eest. Et neid kõiki vist ühte kompotti toppida ei saa? Ja siis veel, et kuna see loosimine on? Põhimõtteliselt italiaanodest ja spaanlastest on kõrini, vaheldust oleks vaja.Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustNo praktiliselt tühja väravasse oskab meist igaüks lüüa ja kornerite tagajärjel lüüakse terves maailmas ikka väga palju väravaid. Ja kus sa nägid, et me värava käega lõime, ma pole küll sellist olukorda näinud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar