Ma vaatasin mängu laivis ja alguses tundus mulle ka nagu, et käis sees, aga siis vist näitas mingit kordust, et ikka nagu ei käinud sees. Rebound oleks võinud sisseminna, aga hea kaitse oli tol hetkel. Kommentaator mainis ära ka, et kui Bremen oleks terve mängu nii kaitsnud, ei oleks nad ehk nii paljuga maas.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Ei usu seda väga... pigem see (bayernforum)
How to become an english sports journalist
1-pick the worst player of the recent matches of Man City
2-look up his position
3-look at the current best players on his position
4-pick one randomly
5- pick a random number between 35 and 100
6- write this sentence
Manchester City are offering "the picked number" million euros to sign "the players name" , star of "players club name"
Kommentaar
-
Robbeni lepingu pikendamine on suht kindel. Usun,et mees soovib ikka Bayernis jätkata.
http://www.soccernet.ee/robben-pikendab-lepingut
Kommentaar
-
Wow, milline üllatus tänases koosseisus. Lahm ei pidavat olema tänaseks mänguks valmis. Götze jättis ka eilse treeningu vahele, kuid mõlemad põhis. Lahm omal kohal Peab meeldima! Miks Martinezt pole?
Neuer
Lahm-Boateng-Dante-Alaba
Thiago
Müller-Götze-Kroos-Ribery
Mandzukic
City: Hart, Kolarov, Lescott, Demichelis, Richards, Fernandinho, Garcia, Milner, Silva, Navas, Dzeko
Demichelis
Kommentaar
-
Algselt postitas -JalkafriiK_ Vaata postitustWow, milline üllatus tänases koosseisus. Lahm ei pidavat olema tänaseks mänguks valmis. Götze jättis ka eilse treeningu vahele, kuid mõlemad põhis. Lahm omal kohal Peab meeldima! Miks Martinezt pole?
Neuer
Lahm-Boateng-Dante-Alaba
Thiago
Müller-Thiago-Kroos-Götze
Mandzukic
City: Hart, Kolarov, Lescott, Demichelis, Richards, Fernandinho, Garcia, Milner, Silva, Navas, Dzeko
Demichelis
aga muidu loodame, et City võrk lüüakse täis - koosseis meeldib mulle väga
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar