Algselt postitas Ibanez
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustSul pole mõtet esineda siin praegu. Igaühel õigus oma arvamusele. Sinu arust pole vaja, minu arust pole paha üleminek. Vast elad üle kuidagi.
Täpselt nii nagu Sina esitasid oma arvamust, esindasin mina oma. Aga Sinu argumendid on muidugi tugevamad, nagu näeme
Kommentaar
-
Mina liitun selle arvamusega, et Matat pole vaja. Nagunii juba Rode tuleb suure tõenäosusega ja keskväli on isegi ülerahvastatud. Ainuke positsioon, kuhu oleks võib ollatagavara vaja on keskkaitse. van Buyten töenäoliselt lõpetab, läheb belgiasse tagasi või kuskile soojale maale ning pole teada kui kaua Badstuberil kulub vormi kogumiseks pärast paranemist.
Kommentaar
-
Tõepoolest on siis sahinad lahti, et otsitakse uut keskkaitsjat. Bildi vastav artikkel on kahjuks lukus aga tz.de kirjutab Bildi põhjal muuhulgas järgmist: "Als mögliche Kandidaten nennt das Blatt Gerard Piqué (26, FC Barcelona), Thiago Silva (29, Paris St. Germain) und David Luiz (26, FC Chelsea). Doch wie wahrscheinlich wäre eine Verpflichtung dieser Stars?"
Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Pique'd ei tahaks, Silvat tõenäoliselt ei saa ja on juba pigem selline vanem, kuigi ennast korralikult tõestanud. Luiz oleks perfektne minu arust. Teises Bayerni foorumis(international) ollakse aga arvamusel, et Luiz on pika puuga kõige kehvem variant ja noh üllatusüllatus, tuuakse välja, et võiks hoopis Hummelsi uuesti Bayernisse tuua..
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar