Algselt postitas Saint13
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Delfi on küll delfi aga siiski totakas käitumine ülbikutelt
Pärast seda, kui Bayerni meeskond oli Londonist koju tagasi jõudnud, ilmus Saksamaa klubi Twitteri leheküljele teade: "Vapustav mäng suurepärase tulemusega! Vabandust Arsenal, et me võitsime, me oleme teel Lissaboni."
http://sport.delfi.ee/news/jalgpall/....d?id=68031889sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas sanderos Vaata postitustEelmisele postile jätkuks, et ei saa te mingit karikat... Lihtsalt võimatu.
3 tiitlit = 1 täht
5 tiitlit = 2 tähte
10 tiitlit = 3 tähte
20 tiitlit = 4 tähte
Võib olla kunagi kui Bayern 30 tiitlit kokku saab, siis muudab DFL reegleid ja võimaldab ka 5 tähe, aga seniks peab neljaga leppima.
Kommentaar
-
Algselt postitas Captain Vaata postitustOleme ausad ning tunnistama seda,et Bayern on hetkel maailma parim klubi ja karika saamine on üsna tõenäoline...Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitust"Mine oma teemasse, klähvi seal" Midagi pole muutunud. Kollamustad 24/7 full retardis.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas sanderos Vaata postitustDelfi on küll delfi aga siiski totakas käitumine ülbikutelt
Pärast seda, kui Bayerni meeskond oli Londonist koju tagasi jõudnud, ilmus Saksamaa klubi Twitteri leheküljele teade: "Vapustav mäng suurepärase tulemusega! Vabandust Arsenal, et me võitsime, me oleme teel Lissaboni."
http://sport.delfi.ee/news/jalgpall/....d?id=68031889
@FCBayern: Von London es nach Bayern schallt,
amazing match with good result!
Sorry gunners that we won
we're on the way to Lissabon 😄 ^lehm #AFCFCB
Ehk siis tegemist luuletusega. Siit mingit mõnitust välja lugedes peab ikka väga paranoiline olema. Ja see tähtede postitus oli muidugi klass omaette. Tähtede tähendust võiks ikka teada...või sul pole kunagi tekkinud küsimust miks BVB embleemi kohal kaks tähte on?Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustPostitus oli tegelikult selline:
@FCBayern: Von London es nach Bayern schallt,
amazing match with good result!
Sorry gunners that we won
we're on the way to Lissabon ^lehm #AFCFCB
Ehk siis tegemist luuletusega. Siit mingit mõnitust välja lugedes peab ikka väga paranoiline olema. Ja see tähtede postitus oli muidugi klass omaette. Tähtede tähendust võiks ikka teada...või sul pole kunagi tekkinud küsimust miks BVB embleemi kohal kaks tähte on?sigpic
Kommentaar
-
Gloryka tähendust sa näikse samuti mitte väga teadvat. Aga eduka klubi jaoks ongi fännide või ka toetajate eksisteerimine tabu. Vähemalt eelneva postitaja sugused madalalaubalised paistavad seda meelt olema. Chandi Greuter Fürthi või Koblenzi auks ja oled ok. Julged teha sama Barca ja Bayerni poole ja automaatselt ülbe ja türa teab, mis. Naeruväärne ättitüüd. ericbana ja Roveri pärast peab lootma, et Freiburg ja Hannover niipeagi midagi ei võida ;]Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustGloryka tähendust sa näikse samuti mitte väga teadvat. Aga eduka klubi jaoks ongi fännide või ka toetajate eksisteerimine tabu. Vähemalt eelneva postitaja sugused madalalaubalised paistavad seda meelt olema. Chandi Greuter Fürthi või Koblenzi auks ja oled ok. Julged teha sama Barca ja Bayerni poole ja automaatselt ülbe ja türa teab, mis. Naeruväärne ättitüüd. ericbana ja Roveri pärast peab lootma, et Freiburg ja Hannover niipeagi midagi ei võida ;]
2) Lihtsalt saa aru, et Bayerni ja Dortmundi vahel ongi rivaliteet ja minu silmis oletegi vastikud ja jõledad tropid. Täpselt nagu smurfidegagi on. Viimased sündmused ainult tugevdavad seda loomulikult.
3) Ja kloorikaid teil jätkub ja tuleb aina peale. Ja need tuleb välja süüa.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas sanderos Vaata postitust2) Lihtsalt saa aru, et Bayerni ja Dortmundi vahel ongi rivaliteet ja minu silmis oletegi vastikud ja jõledad tropid. Täpselt nagu smurfidegagi on. Viimased sündmused ainult tugevdavad seda loomulikult.
edit: (Unusta minu jutt kui sa oled väliseestlaste Dortmundis sündinud poeg vms )Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustKas see teeb sind kuidagi ägedamaks ja vingemaks BVB fänniks kui sa käid graafiku alusel siin Bayerni ja Schalke teemades teisi sõimamas ja mõnitamas?
Ega selline käitumine ei väljendu ainult Saksa klubide fännidelt ja "fännidelt", vaid ka nt BBVA tippude pooldajatelt. Reali ja Barca fännid ikka ei salli üksteist, kuigi klubidevahelised kohtumised on rahumeelsemad kui nt 3 aastat tagasi.
Õnneks leidub ka neid fänne, kes tunnistavad, et nende lemmikklubi ei ole ainus maailmas ja austavad ka teiste inimeste valikuid.FC Bayern München!
Kommentaar
-
Jutt mõistlik aga...
Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustMa olen ca 15 aastat olnud Bayerni (ja üleüldse Saksamaa jalgpalli) toetaja ning ma ei saa aru miks mina saarlasena pean vihkama ntx tartlast või tallinnlast just nimelt sellepärast, et inimene on BVB või 1.FCK toetaja (või ükskõik, mis klubi toetaja).Algselt postitas count Vaata postitustTuletan siinkohal meelde , et üks õige fänn teab , kes on ta vaenlased ja käitub nendega ka vastavalt. Fänlus pole ainult oma teemas oma montoonse jura ajamine, oma klubi eest tuleb ka 24/7 seista!!! Ärge hoidke midagi tagasi, oma klubi on püha!Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustKui tänaval peaksime üksteisest mõõda käima ja mul on Bayerni sall kaelas siis sülitad ka minu peale või sõimad mind tropiks?
Selle tõestuseks Eestiski olles/liikudes on Bayerni fännidelt tulnud huvitavaid lauseid.
Siiani pole leidnud Eestist veel Bayerni fänni, kes on jätnud mulle käitumiselt eestlasena (ühiskonnas hakkama saamiselt) vähemalt keskmist muljet (see arvamus on kujunenud täielikult jalgpall kõrvale jäetuna). Rõhutan, jutt on inimestest keda olen juba trehvanud.
E: "Valikul on ju suur mõju ka fänlusel, ei?" Selle lause all mõtlesin, oma lemmiku valimist tolle fännibaasi käitumise ja oleku järgi.sigpic
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar