Algselt postitas sanderos
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõmmik Vaata postitustMa hoian pöialt, et sa kukkuksid kuskilt alla, päriselt.
Kukute ilma Ullita alla kah, päriselt-päriselt.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas sanderos Vaata postitustKukuksid kirjutatakse nii, päriselt-päriselt.
Kukute ilma Ullita alla kah, päriselt-päriselt.
ja ime munni kirjutatakse nii.
Kommentaar
-
Arsenali värav tuli olukorrast kus juba loodeti vilet, ja Poldi kasutas selle ära. Niiet jah mäng oli selline keskmine, olen hullemat näinud, tuletaks meelde, et vastas ei olnud mingi kehv sats kus sa 90 minti tuimalt peale pommitad vaid ikkagi tipp! kes on aasta tagusega võrreldes kindlasti paremaks läinud.
Kui nüüd nokkida, siis oleks võinud selle penalti ära lüüa ja lõpuks kodus ka inglasi võita.
Oh jah, palju mul neid närvirakke täna kuluski..
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõmmik Vaata postitustMa hoian pöialt, et sa kukkuksid kuskilt alla, päriselt.
Mäng tekitas kaheseid tundeid. Kas tõesti mindi tulemust hoidma ja palli tuimalt veeretama, selle asemel, et Arsenalile paar tükki veel kütta? Teisest küljest oli kõige tähtsam edasipääs ja ei maksa pead norgu lasta. Eelmine aasta näitas, et hulleminigi võib minna. Robben oli ikka ultrapask täna. Ribery ka täiesti enda hale vari, kuigi mis sa tahad vigastuspausilt naasnult ikka saada. Dante oli hea. Götze oli ka suht asjalik. Alaba ehk meie parim. Jääme siis järgmist vastast ootama. Eelistused puuduvad, sest kõik tahavad meid vältida.Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Mõnus on muidugi see, et Dante ju jätab järgmise mängu vahele, samas polnud ta täna suurem asi ka, Boateng saab täitsa hakkama seal ja Martinez oli minu arust täna täitsa tubli.
Ja jep, ma tean, et ma ülikriitiline, aga see on alati nii, ma ei tohiks üldse neid "vabalt võetavaid" mänge vaadata, sest ma lähen alati nii keema, loomuses.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõmmik Vaata postitustMa hoian pöialt, et sa kukkuksid kuskilt alla, päriselt.Algselt postitas Mõmmik Vaata postitustja ime munni kirjutatakse nii.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas sanderos Vaata postitustIntelligentsus kuubis.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõmmik Vaata postitustJah, sina ja sinu sõnavõtud siin teemas on alati intelligentsed ja asjalikud. Tõsiselt, tõmba nahhui, sa ei pea igalpool pasandama oma soovidest.Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõmmik Vaata postitustJah, sina ja sinu sõnavõtud siin teemas on alati intelligentsed ja asjalikud. Tõsiselt, tõmba nahhui, sa ei pea igalpool pasandama oma soovidest.Algselt postitas Mõmmik Vaata postitustMa hoian pöialt, et sa kukkuksid kuskilt alla, päriselt.Algselt postitas Mõmmik Vaata postitustja ime munni kirjutatakse nii.
Okei, ma nüüd praeguseks lahkun. Ära muretse, panen ukse ka tagantjärgi kinni.sigpic
Kommentaar
-
oijah, poisid. Ärge "alluge provokatsioonidele" palun. Ega me siin tõesti itaalia alafoorum pole. Koristage keegi see rämps jutt ära siit parem.
Ja mis võrdlusesse Berlusconiga puutub, siis tema ju toppis enda isiklikku maffia abil soetatud pappi klubisse ja siis otsustas sugardaddy olemast. Teadupärast saksamaal niimoodi asjad ei käi - võiks ju BL toimemehhanismidest niipaljugi teada.
Ja selle teemaga võiks nüüd lõpp olla - paari päeva pärast otsus teada ja siis võib edasi kaagutada.
Mäng tegi kohati meele mõrudaks küll. Lihtsalt nii igav oli. Ja tänane õhtu ei luba ka midagi enamat. Peab järgmist nädalat ootama, et show'd ja pinget näha.
3'st penaltist 0 on muidugi 2 mängu peale vist omamoodi rekord. Palju muidu nende penaltite keskmine realiseerimisprotsent oligi?MIA SAN MIA!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar