Sellise stiiliga tuleval hooajal liigat ka ei tule. Kuna pole midagi lihtsamat, kui kaitsta Bayerni vastu.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustReal teeb Bayernile täpselt seda sama mida Bayern ise eelmine hooaeg Barcale tegi. Väravad kontratest ja standarditest. Kurb, et nii kiiresti mäng ära otsustati.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustKas Bayern mängis Barca kontratega üle või?
Kommentaar
-
Täiesti flashback eelmise hooaja mängudest barca vastu, ainult et teistpidised rollid. Kahjuks Real pole Bremen ja siin enam viit väravat ei tule. Muidugi võib ju proovida teisel poolajal kõik ründav jõud mängu tuua, aga ega see enam ei muudaks midagi.
Ma isegi ei süüdista enam kaitsjaid, sest lihtsalt ei tohi iga Reali rünnak lasta 2 vs 2 või 3vs 3 väljaku viimasel veerandil.
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustKas Bayern mängis Barca kontratega üle või?
Kommentaar
-
Algselt postitas arx20 Vaata postitustNo jah, mehed on lihtsalt ülbeks ära läinud, mingit korda pole. Arvatakse, et nüüd sõidetakse kõigist üle? kaitsta ei osata, nagu ikka viimastes mängudes... Maseeeenddaaavv parem siin langeda, kui finaalisFC Bayern München!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar