Bayern sai täna teada enda DFB-Pokali 1. ringi vastase kelleks on 3. liiga klubi Preußen Münster. Mäng toimub võõrsil.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
https://www.youtube.com/watch?featur...&v=Rsp2D85B4v8
Sallahi võiks küll nüüd ülesse tuua Contento asemele.
Kommentaar
-
Ma nüüd ei taju üldse biiti.
Can müüdi Neverkusenisse kindla klausliga, et mingi X aasta pärast on Bayernil eelisõigus tema tagasiostmiseks (ma ei mäleta, kas summa ka sätestatud oli). Nüüd on Emre väidetavalt liikumas Liverpooli. Aga see buy-back clause peaks siis loogika järgi ka seal siis sees olema ju ??? Kui nii, siis oleks küll hea diil, mees saaks Inglismaal karastust ja Pool CLis ka rohkem konkurentsis kui Neverkusen...
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustMa nüüd ei taju üldse biiti.
Can müüdi Neverkusenisse kindla klausliga, et mingi X aasta pärast on Bayernil eelisõigus tema tagasiostmiseks (ma ei mäleta, kas summa ka sätestatud oli). Nüüd on Emre väidetavalt liikumas Liverpooli. Aga see buy-back clause peaks siis loogika järgi ka seal siis sees olema ju ??? Kui nii, siis oleks küll hea diil, mees saaks Inglismaal karastust ja Pool CLis ka rohkem konkurentsis kui Neverkusen...
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustLiverpool maksis ülemineku eest kokku 12 milli. Sellest kaks miljonit Bayernile, millega nimetatud klausel lõppes. Seega Bayernil pole Cani suhtes enam mingeid õigusi.
Täielikud debiilikud. Miks selline mees minema lasta ? Ma usun, et kui Swaini paari aasta pärast lõpetab, siis peksavad Bayerni juhid küll peaga vastu seina, et miks sellise mehe üsna odava hinna eest ära lasid. Umbes 5,5 miljonit Leverkusenilt ja nüüd 2 Poolilt. Ikka vähevõitu, mees on alles 20 ja tegi täitsa okei hooaja Leverkuseni eest...
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustPE*** KÜLL !!!
Täielikud debiilikud. Miks selline mees minema lasta ? Ma usun, et kui Swaini paari aasta pärast lõpetab, siis peksavad Bayerni juhid küll peaga vastu seina, et miks sellise mehe üsna odava hinna eest ära lasid. Umbes 5,5 miljonit Leverkusenilt ja nüüd 2 Poolilt. Ikka vähevõitu, mees on alles 20 ja tegi täitsa okei hooaja Leverkuseni eest...
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustMiks, miks? Hetkel pold vaja ja paari aasta pärast leiab ikka kedagi, keda siis mõne konkurendi nõrgestamiseks ära osta.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõmmik Vaata postitustÕnneks jõuab Cani suguseid tüüpe akadeemiast 10 tükki tulla ennem kui te uue tiitli võidate.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõmmik Vaata postitustÕnneks jõuab Cani suguseid tüüpe akadeemiast 10 tükki tulla ennem kui te uue tiitli võidate.Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Algselt postitas KID Vaata postitustMinu arvates on Hojbjergil rohkem potentsiaali kui Canil. Minu subjektiivne arvamus tuleneb võrreldes mõlemate meeste mänge Bayerni eest, kuigi neid just ülemäära palju pole olnud. Cani arengut Leverkusenis pole kahjuks eriti jälginud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar