Ribery siis selja tõttu MM-lt eemal. Mulle meeldib - saab puhata ja terveks ehk tulevaks hooajaks.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Algselt postitas CD7 Vaata postitustRibery siis selja tõttu MM-lt eemal. Mulle meeldib - saab puhata ja terveks ehk tulevaks hooajaks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustMa arvan, et te ei räägiks sama juttu, kui ta Saksamaa koondises mängiks. Või oleksite sama sillas, kui Lahm, Schweini, Kroos, Müller, Götze, Boateng ja Neuer vigastuse tõttu MM-i vahele jätaks?The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustMa arvan, et te ei räägiks sama juttu, kui ta Saksamaa koondises mängiks. Või oleksite sama sillas, kui Lahm, Schweini, Kroos, Müller, Götze, Boateng ja Neuer vigastuse tõttu MM-i vahele jätaks?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõmmik Vaata postitustVäidetavalt on Real huvitatud Toni Kroosi teenetest, Kroosi agenti olla viimaste nädalate jooksul koguni 3x Madridis nähtud.Elu on lühike, pidu on pikk.
Kommentaar
-
Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitustEi kujuta ette küll, miks, keskel Madridistadel ju valikut küll, ka Kroosi positsioonil.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas Rauntšik Vaata postitustTeeb minekut jep.
Ütles, et Guardiola on hea coach ja juhtkond on hea, aga Pepi mängustiil ei sobi talle.
Loodan, et saame ta eest mõnusat 25milli, mitte nagu Gomeze eest.
Siin mulle tundub, et Mariol on vähemalt sama palju süüd kui Pepil - ega Robben, Ribery, Swaini ei tahaks ka vb nii tiki-takat mängida, aga kui see on treeneri filosoofia, siis tuleb endast anda parim ja pingutada, mitte jonnida. Aga eks üks faktor on ka Lewa lisandumine, ma ei usu, et Mandzu siis oleks jonnima hakanud, kui ta poleks juba tajunud, et järgmisel hooajal hoopis teist viiulit mängib...
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustMuidugi jah, veider on väita, et see stiil talle ei sobi, kui lõi hooajaga 26 väravat.
Siin mulle tundub, et Mariol on vähemalt sama palju süüd kui Pepil - ega Robben, Ribery, Swaini ei tahaks ka vb nii tiki-takat mängida, aga kui see on treeneri filosoofia, siis tuleb endast anda parim ja pingutada, mitte jonnida. Aga eks üks faktor on ka Lewa lisandumine, ma ei usu, et Mandzu siis oleks jonnima hakanud, kui ta poleks juba tajunud, et järgmisel hooajal hoopis teist viiulit mängib...
Uudis: Väidetavalt on Müller ja Lahm oma lepnguid pikendanud vastavalt kuni 2019 ja 2018.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar