Jah, Lahmi otsustes pole ma kunagi kahelnud. Thomas siin vahepeal ütles, et ei tea kas ta ikka Bayernis ka tulevikus tähtsat rolli mängib, aga õnneks ei midagi üllatavat. Lahmil leping aastani 2018 ning Mülleril 2019. Alguses kui Bildist vaatasin, et Bayern pikendas lepinguid kahe megastaariga, mõtlesin et jonnivale Kroosile suruti pastakas kätte ja anti talle need paar miljonit juurde, aga ei. Vaikselt võiks muidu hakata ka uut Lahmi 10+ aastaks välja vormima.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustMa arvan, et te ei räägiks sama juttu, kui ta Saksamaa koondises mängiks. Või oleksite sama sillas, kui Lahm, Schweini, Kroos, Müller, Götze, Boateng ja Neuer vigastuse tõttu MM-i vahele jätaks?
Kommentaar
-
Algselt postitas jürks Vaata postitustBastianiga... on midagi. Muidu oleks tema ka Thomase ja Philippiga pundis."Quality without results is pointless. Results without quality is boring." - Johan Cruyff
Kommentaar
-
van Gaal tahab peaaegu poolt Bayernit endale ManU-sse. Siiamaani on meediast läbi käinud Kroosi, Mülleri, Robbeni ja Schweinsteigeri nimed. Robben on juba avalikult "ei" öelnud ja nüüd on ka Mülleri jäämine kindel.
Märkasin, et täna on avaldatud ka Lahmi poolsed kommentaarid lepingupikenduse kohta. Tähtsaim, mis sealt välja lugeda: "Ma lõpetan oma karjääri Bayernis. See on kindlasti minu viimane leping."
Tähendab, et Lahm plaanib oma karjääri lõpetada 34 aastaselt 2018.
Kommentaar
-
Lahm on selle meeskonna sümbol, teda ei kujutaks kuskil mujal ette ka.
Schweinsteigeri kohta ei oska öelda, väga sümpaatne mängumees ning kui tippvormis, siis maailma ÜKS parimaid omal positsioonil, eelmine hooaeg oli suht kehv samas vigastuste tõttu, minul jäi väga palju bläkke tema poolt meelde, keskväljal lihtsad sööduvead, kust kiire kontra otsa tuli ning mõned liigsest pallihoidmisest tekitatud ohtlikud olukorrad. Ma ei taha öelda, et ta aeg on otsakorral ja oleks aeg edasi minna, aga hetkel tema tase ei ole minu arust see, millega võiks Bayernit tipptasemel vedada. Kindlasti on ta võimeline sinna jõudma ning ehk saavutab MMil taaskord oma tipptaseme, ootame & loodame.
Aaa, mainimata jäi see, et loodaks, et härra teeb oma otsuse pärast MMi, siis on klubil/Pepil/F.Ol lihtsam otsustada ning ehk ka ise jõuab järeldusele, kas peaks jääma või mitte.
Kommentaar
-
Nonii, see on mõneti üllatav - Robben tegi oma geniaalse spurdiga MMil maailmarekordi.
Oleks ju võinud arvata, et ta ise oleks võinud näiteks 4 a tagasi kiirem olla. Või isegi 8 aastat tagasi. Noor mees ja värki. Ma kartsin, et tõsisemad vigastused on kiirusele jälje jätnud, aga võta näpust. Äärmiselt hea meel selle üle igastahes.
Kommentaar
-
Tasub veel märkida, et see oli juba suhteliselt mängu lõpus. Mind üllatas Robben juba kuu aja taguses karikafinaalis, kui ta lisaajal suutis ikka veel kõige aktiivsem ja kiirem olla samal ajal kui noored mehed olid juba krampides. Täitsa selline tunne, et praegu on kõigi aegade parima Robbeniga tegemist.
Kommentaar
-
Algselt postitas jürks Vaata postitustViimased uudised viivad Mandžukici tagasi Wolfsburgi. Super oleks liigale, huntidele.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar