Benatia ka vigane, fun times. Vältimatu tuleb ka ära öelda, Götzet lihtsalt ei eksisteeri.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Algselt postitas bubbles Vaata postitustGötze uuel hooajal laenule?Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Kohtunikul pole hea päev. Kui Lewandowski värava olukorras vea tegi, siis peaks iga nurgalöögi ära vilistama (võibolla eksin, nägin ainult kahte kordust). Spahic hüppas tald ees Lahmile jalga ja Thiago Kiesslingule jalaga peaaegu näkku, mõlemad olukorrad oleks mõnes teises mängus vabalt punasega lõppeda võinud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustTäna nad igatahes mängida ei oska ja kui tulevad pennud, saame tuppa. Alati on nii, et kui mängus oma asju ära ei löö, saad pennaldega sumpsi. Eks paistab siis nüüd.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas KID Vaata postitustKohtunikul pole hea päev. Kui Lewandowski värava olukorras vea tegi, siis peaks iga nurgalöögi ära vilistama (võibolla eksin, nägin ainult kahte kordust). Spahic hüppas tald ees Lahmile jalga ja Thiago Kiesslingule jalaga peaaegu näkku, mõlemad olukorrad oleks mõnes teises mängus vabalt punasega lõppeda võinud.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustVõtke tagasi. Kagawa ja Sahini jälgedesse.BVB - Vaprus
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar