Ei ole üldse, äkki alles oktoobris.. Ränk põlvevigastus, ma algul arvasin, et ainult ACL, aga väidetavalt oli tal seal põlves pm kõik puruks läinud, sh ka sidemed. Võib juhtuda, et tuleb varem tagasi, aga anti suht selgelt märku kuskil pressikal, et absoluutselt kiirustama ei hakata temaga ja kui ka kõige väiksem risk on, siis sellega riskima ei hakata.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Algselt postitas kampsun Vaata postitustMiks mustad käepaelad? Keda leinatakse?
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustMaailma läbi aegade parima kaitsja poega
Esimene poolaeg võimalusi mõlemale poolele, KDB suutis õnneks tühjast mööda tõsta pärast seda kui Benatia ja Neuer kes-teab-mida korraldasid. Benatia proovis korra kuidas Neueri vorm ka on, kui ühe crossi oma puuri suunas, Neuer tõi ära. Thiagot nagu platsil ei olekski, üldse asi kuidagi rabe, Costa on päris okeilt silma jäänud ja Müller müttab ka seal ründeliinis kolme eest. Boatank kõlistas korra latti ka.
Kommentaar
-
Costa oleks võinud ise proovida, kui seal vahepeal võimalus tekkis, oli näha muidu, et tema ja Lewa vahel on Wolfsburgi mängija, aga otsustas ikka õnneks sööta seal veel Lewale.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Wolksudelt tubli esitus, õnned!
Aga türafakingsaatuseiroonia, et see LORD pidi just olema
Ja no minna tõesti niimoodi betoneerima. Pask, Pep, pask. Loodame, et tuleb korralik hooaeg, kus Saksa klubid peale Bayerni lammutama kukuvad. Kuigi tänase mängu põhjal pigem ütleks, et ise olime õrnim lüli.
edit: kas see oli nüüd kolmas või neljas aasta jutti, kus see Superkarikas kellegi teise riiulisse läks?MIA SAN MIA!
Kommentaar
-
Algselt postitas denisss Vaata postitustWolksudelt tubli esitus, õnned!
Aga türafakingsaatuseiroonia, et see LORD pidi just olema
Ja no minna tõesti niimoodi betoneerima. Pask, Pep, pask. Loodame, et tuleb korralik hooaeg, kus Saksa klubid peale Bayerni lammutama kukuvad. Kuigi tänase mängu põhjal pigem ütleks, et ise olime õrnim lüli.
edit: kas see oli nüüd kolmas või neljas aasta jutti, kus see Superkarikas kellegi teise riiulisse läks?
Kommentaar
-
Algselt postitas kampsun Vaata postitustPepi käe all kolmas.
Õnneks jõin sõpradega pubis õlut mängu ajal. Peaks vist tõsiselt kaaluma, et enne ühegi Bayerni mängu ei vaata, kui see luuser-kloun on meeskonna eesotsast sackitud...
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustNjh, klassiga treener. Oskab panna mehed kaotama.
Õnneks jõin sõpradega pubis õlut mängu ajal. Peaks vist tõsiselt kaaluma, et enne ühegi Bayerni mängu ei vaata, kui see luuser-kloun on meeskonna eesotsast sackitud...
Kommentaar
-
Ma usun, et Pepil ega tervel satsil ei olnud pohhui, sest pole ju ammu võidetud. Terve meeskond tahtis kindlasti võita, sealjuures ka F.O, kuid jällegi ei tulnud. Ja selle jutu, et karikas ja Super Cup on mikikad ja kedagi ei koti, võib igaüks omale kuhugi sügavale toppida, eesotsas Pepiga. Eelmine hooaeg tuli siis ainult liigavõit kokkuvõtteks, võimas.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõmmik Vaata postitusttra ma olen ikka niiiiiiiii vittup ruaeg aga panen ikka oma mõõttetd kirja. Douglas Costa!??????? tha fuck. olen kuulnud kui ukrainslasi lõpsime kunagi, aga 35 faking milli? tra mida kuradi vidensit? nagu tõsiselt, vaatsin highlighte ja isegi seal ei tekitanud sellist muljet et 35 mikut väärt oleks, mis keiss on? suht häaabi buy tundub, yolo.
Kommentaar
-
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar