Algselt postitas jürks
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Algselt postitas KID Vaata postitustGötze siis 2,5 - 3 kuud platsilt eemal. Nojah, kui keegi ennast koondise juures vigastab, siis ikka Bayerni mängija.The One and Only
Kommentaar
-
Algselt postitas KID Vaata postitustGötze siis 2,5 - 3 kuud platsilt eemal. Nojah, kui keegi ennast koondise juures vigastab, siis ikka Bayerni mängija.
Kommentaar
-
Werderi vastu mäng oli täpselt selline nagu võis arvata mängu kohta, mis toimus mõni päev pärast koondisepausi ja mõni päev enne CL mängu. Keegi väga ei pingutanud ja eesmärk täideti minimaalse vaevaga. Positiivne on, et Costa sai puhata, Comaniga ei riskitud ja keegi vigastada ei saanud.
Kommentaar
-
Suht kahetised mõtted. Üheltpoolt ma ei kahtle absoluutselt Bayerni motivatsioonis ja võimetes tänase mängu suhtes, kuid samas Arsenalil on sõna otseses mõttes pulk perses, kui täna tuppa tuleb, siis adjööö CL ja meedias hakkab kõvasti nalja saama. Sest grupp ju täiesti täiesti mängitav ja 2 parema sekka pääsemine oleks pidanud olema ülimalt jõukohane.
Samas on meil ka probleeme, team CoCo on küsimärgiga. Nii Coman kui ka Costa on kahtlased, esimene vast nagunii ei alustaks, aga Costa puudumine oleks üpris kehv, rääkimata sellest, et meil on Götze ka puudu. Hea uudis on see, et Thiago hakkab end vaikselt leidma ja kui tema lõpuks tõsiselt heasse vormi jõuab, siis ma usun ja loodan, et on korras ka.
Mina läheks umbes niimoodi peale.
---------------Neuer-----------------
Lahm---Javi--------Boateng---Alaba
---------Alonso-------Vidal----------
Müller--------Thiago-----------Costa
---------------Lewa------------------
Huvitav saab olema jälgida Costa - Bellerin duelli kui Costa peaks mängima.
Kommentaar
-
Algselt postitas KID Vaata postitustAinuke asi, millele kahtlevalt vaatan, on Alaba kasutamine kaitseliinis. Ise arvasin, et ikka Martinez alustab Boatengi kõrval ja Alaba mängib äärel. Ülejäänud on aga parim võimalik koosseis praegusel hetkel.
// fking excited ikka.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar