Mis siin aru saada? Mõned bayerni poisid laseks ju oma treeneri siis ka lahti, kui võit piisavalt veenev polnud ehk ainult 3-0 ja vastane pääses isegi paar korda üle poole platsi.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustEi tea küll kedagi, kes teaks kedagi, kes oleks Götzest viimasel ajal puudust tundud. Mingi ManC või asi võiks oma 45 milkut letti lüüa (neil summadest pohh ju, mis siis et ta tegelikult sellest pool väärt on) ja tupsudadaa...
Kommentaar
-
Kuna on mitmeid vigastusi, siis päris B või C koosseisuga mängima minna ei saa. Pakun, et Rode, Kimmich võivad Alonsot ja Vidali algkoosseisus asendada. Võibolla antakse Kirchoffile võimalus ennast reklaamida, sest vaevalt ta hooaja lõpuni Bayernis on. Ehk saab ka üks noortest algkooseisus alustada (nt Gaudino), aga selles ma eriti kindel pole, sest Bundesligas pole nad isegi pingile sattunud see hooaeg ja minu teada ei tee nad see hooaeg erinevalt eelmisest, enam proffidega koos trenni.
Samas ega ei tea kunagi, mida Pep võib välja mõelda.
Seega minu pakkumine Zagrebi vastu on selline:
Ulreich - Rafinha, Benatia, Kirchoff, Lahm - Rode, Kimmich, Martinez- Coman, Lewandowski, Müller
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar