Joppenpuhh. Kuidas sa sellest postitusest mingi Pepi seose leiad? Saa üle temast juba ükskord.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustJoppenpuhh. Kuidas sa sellest postitusest mingi Pepi seose leiad? Saa üle temast juba ükskord.
Kommentaar
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustJoppenpuhh. Kuidas sa sellest postitusest mingi Pepi seose leiad? Saa üle temast juba ükskord.
Kommentaar
-
Üks räägib Carlost eelmise põlve treeneri võtmes, sa vastad "nagu Pep siis?".
Hiljem nimetad teda uue põlve treeneriks.
Vinge seos.
Aga seda Pep just ongi - üks parim treener täna. Kui seda väidet hakkad ümber lükkama, peab sul midagi tõsist viga olema.
Jutuga "Barca/Bayerni pukis saab iga sepp samad tulemused" ei maksa ka üritada, kuna see nkn ei pädeks.
Saab muidugi huvitav jälgida olema, milliseid mängijaid papa Carlo müüb/ostab.Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Milline oleks teie Bayerni best eleven, arvestades mängijaid hetkest, mil hakkasite seda maailma parimat klubi toetama?
Minu oma ilmselt järgmine.
Oliver Kahn
Philipp Lahm - Lucio - Jerome Boateng - Bixente Lizarazu
Stefan Effenberg - Michael Ballack - Mehmet Scholl
Arjen Robben - Giovane Elber - Frank Ribery
Pennud: Effenberg
Standardid: Scholl
Kapten: KahnMaailmameistrid!!
Kommentaar
-
Hetkel tulid sellised nimed pähe.
---------------------------- L. Toni ----------------------------------
-----------F. Ribery - T. Müller - A. Robben-------------
---------B. Schweinsteiger - M. van Bommel---------
D. Alaba - D. van Buyten - J. Boateng - P. Lahm
------------------------- M. Neuer ---------------------------------
Kommentaar
-
No ma ei tea nüüd Toni, van Bommel ja eriti van Buyten olid ikka üsna tilti ajavad tegelased.
Kahn (Neuer on muidugi super, aga tööd hulga vähem, kui omal ajal Kahnil).
-------------------Lahm-Boateng- Lizarazu------------------------
------------------Sigatiiger- Effenberg--Ballack----------------
Ribery -----------------Müller--------------------- Robben
-------------------------Lewa---------------------------------
Salihamidžić, Alaba, Scholl, Elber ja eelpoolmainitud Neuer on need keda oli kõige raskem väljajätta
Kommentaar
-
Algselt postitas sepakas Vaata postitustSelleks vanuseks on Pep, Mourinho ja nii mõni teinegi selle saavutuse üle juhendanud
Ma ei ütle, et ta on sitt treener.. Ta lihtsalt on eelmise põlvkonna treener, kes tänapäeva mängu ei sobi väga.. Jah, ta võidab aeg-ajalt midagi, aga meeskondadega, mis tema käsutuses on olnud, pole ta ikka väga suurt stabiilsust näidanud..Algselt postitas sepakas Vaata postitustAncelotti on vana-aja treener, kelle säravamad tulemused jäävad 2000ndate esimesse poolde.. Kui Ramos poleks otsustavates mängudes elu ründevormi leidnud, siis hetkel ei vaataks keegi tema tegutsemistele realis kuigi helge pilguga tagasi. Tegelt pole ta pärast Milanit kuskil väga veenev olnud, seega ärge nüüd liialt hõisake ka sel teemal eriti arvestades kultuuride erinevust..
"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustTulen korra siia teemasse ka, et meelde tuletada üht ennustust, läheb Pep, võtab thiago ka kaasa. Kuigi jah, Bayerni seltskonnas talle asendaja vist olemas ka, sest mees rohkem laatasretis olnud kui murul.
Thiago Alcantara über die Gerüchte, er könnte den FC Bayern aufgrund des Abschieds von Trainer Pep Guardiola am Saisonende ebenfalls verlassen: „Das ist wirklich Mist, ohne Hintergrund oder Fundament. Das macht überhaupt keinen Sinn. Wieso sollte ich Pep folgen? Ich habe hier bei Bayern verlängert, weil ich glücklich bin. Ich bin dem Verein sehr dankbar, wie ich während meiner Verletzungen unterstützt wurde. Darum wollte ich mit meiner vorzeitigen Verlängerung auch ein Zeichen setzen. Ich bin nicht abhängig von Pep. Er ist ein großer Trainer, aber ich muss nicht den gleichen Weg wie er nehmen. Ich bleibe unabhängig von Pep in München.“
Kommentaar
-
Algselt postitas Delfino Vaata postitustKõigele lisaks Pep läheb Inglismaale. Sealse graafiku, kivipallurluse ja Thiago vigastuste lembuse juures oleks oht lausa invaliidina lõpetada. Seega vaevalt ta seda suunda tahab liikuda."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Natuke ülemineku uudiseid. Jan Kirchhoff on müüdud 1 miljoni eest Sunderlandi. Peaaegu tehtud diil on Sinan Kurt´i siirdumine Berliini. Väidetavalt on tegu ostuklausliga laenulepinguga.
Tõenäoliselt laenatakse ka Gaudino jaanuari jooksul kuskile. Juttu on olnud Frankfurtist, Stuttgartist, aga ka sellisest klubist nagu FC St. Gallen.
Kommentaar
-
Mis arvate, kuhu Guardiola maandub? Ma kardan, et võtab kõige lihtsama variandi nagu ikka ja läheb Citysse, kus on teemantid nagu Agüero, Silva, Sterling, KDB ja sittakanti plekki. Ise sooviks, et võtaks natuke raskema tee ja valiks näiteks Unitedi, mis on tiba keerulisemas seisus kui linnarivaal ning supertalente(Martial,Depay ehk, Shaw) vähem. Huvitav oleks ka Chelsea eesotsas teda näha. Mind tiba häirib see statement, et ta otsib uut väljakutset pärast Bayernit, kas see tähendab, et ta tunneb, et Bayerniga ta täitis oma eesmärgi ja saavutas selle, mille pärast siia etteotsa tuli? KUI, siis ma olen veidi pettunud ning ma usun, et ka paljud teised.
Ancelotti on päris huvitav sepp ja ma arvan, et tema stiil võib olla rusikas silmaauku meile, sest see sats, mis meil praegu talle pakkuda on, on lihtsalt uskumatult hea ja on näidanud, et suudab kiiret jalgpalli mängida. Loodame, et Götze hakkab oma täit potentsiaali näitama, Thiago saab hakata kõrgemal mängima, aga ka seda, et Vidal võib oma oskusi täiel määral demonstreerida, ma arvan, et see tikitaka tsikibriki ei sobinud talle absoluutselt, ta on pigem selline agressiivne box2box loom. Samuti palju teisi küsimusi ootab vastuseid, mis saab Lahmist(CM või RB?), Rafinhast, Gaudinost Höjbjergist jne. Carlo on öelnud, et tahab meeskonna ehitada ümber Lewa ja Costa, mis on väga meeldiv uudis.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar