Algselt postitas Saarlane
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Algselt postitas kampsun Vaata postitustPepile igati ilus lahkumine ning tema poolt selliseid emotsioone oli soojendav näha.
Kommentaar
-
Ma olen olnud väga kriitilise Pep suhtes (eks Heycknes püstitas ka kõrged standardit) aga krt, ta oli väga hea treener ning kindlasti viis selle võiskonna järgmisele tasemele! Tänud ja edu talle!
Capture.JPG
Kommentaar
-
Algselt postitas RistoT Vaata postitustMa olen olnud väga kriitilise Pep suhtes (eks Heycknes püstitas ka kõrged standardit) aga krt, ta oli väga hea treener ning kindlasti viis selle võiskonna järgmisele tasemele! Tänud ja edu talle!
[ATTACH=CONFIG]4767[/ATTACH]BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustKogu austuse juures, mis tasemele saab veel pärast CL-i võitu viia?
Kommentaar
-
Algselt postitas enzo5 Vaata postitustTundub,et Götze jääb paigale aga huvitav kuidas see vägi seal kõik mänguaega saab.
Sõltuvalt Papa Carlo nägemusest on Götze suurim konkurent ilmselt endiselt Müller aga kui Mario suudab lõpuks terve püsida (kop-kop-kop vastu puitu ja ptui-ptui-ptui üle vasaku), siis usun et saab mängida kül.
Tegemist ju väga andeka mängijaga, kahjuks on vigastuse jätnud oma jälje tema mängule... eriti nendest taastumine, mis võtab tal alati kaua aega... läheb ta meil ju kohe nunnuks pallikeseks kohe kui sant jälle ja siis esimene kuu peale naasmist veereb platsil lihtsalt ringi
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustEks seal ole ka lahkujaid piisavalt + vigased (loe: Robben, Ribery ja Badstuber)
Need mehed nüüd kohe kindlasti ei lahku.
Kommentaar
-
Algselt postitas v1per Vaata postitustNeed mehed nüüd kohe kindlasti ei lahku.
Lugemisoskus pole pelgalt sõnade tundmine vaid ka sisu mõistmine.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar