Ma küll Londonis liiga palju ei roteeriks. Ega see ikka päris külasats ka pole, kes Emiraatidel mängib.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustKas mulle on sattunud nii või Bundesliga näitabki Bayerni mänge keskmisest rohkem? Täna erilist põnevusmängu nkn pole aga sellisest ühepoolsest pelast on ikka midagi tasavägisematki.
Kommentaar
-
Algselt postitas Väravavaht Vaata postitust
Naljakas kuidas HSV alati taguotsa ette keerab kui Bayerni vastu mängitakse.
Kommentaar
-
Kena laupäeva õhtune treeningmäng HSV-ga. Mängu ise vast väga palju kommentaare ei vaja - skoor ütleb kõik ära. Ancelotti sai ilusa treenerikarjääri 1000. mängu.
Ma arvan, et ma ei eksi, kui väidan et Euroopa tippliigade klubidest jookseb Eestis Bayerni fännide koju telerisse kõige rohkem mänge.
Bundesliga - Eurosport2 peaaegu kõik hooaja mängud.
Meistrite Liiga - VSB/TV6/ZDF. Kui mingi põnev vastasseis Bayernil, siis VSB/TV6. Kui Bayerni mäng juhtub olema kolmapäeval, siis tavaliselt ZDF, kus härra Kahn eksperdina ning ei pea kuulama Peeter Soo möla.
DFB-Pokal - VSB feat. Peeter Soo.
Kommentaar
-
No see oli ikka filigraanselt tehtud ka. Võttis paremale, tegi kerge stopi ja 90 minutit kutsikana jooksnud kaitse ei suuda elusees enam selle vastu midagi teha. Valus vägistamine ikka. Mülleril oli ka võimalus ise ära lükata, aga andis Alabale tap-iniks, meeskonnamängija ja seda on suurepärane näha.
Kommentaar
-
Algselt postitas NEY Vaata postitustNo uskumatu vana see Robben ikka! Kuidas keegi siiamaani teda peatada ei suuda, kui ta lööb neid väravaid koguaeg ühtemoodi.
Ribery tundub, et on jälle terveks saanud. Laupäeval oli mees juba pingil, ilmselt see nädal saab ka mõned minutid kirjad. Boatengi naasmine hakkab ka juba suhteliselt lähedale jõudma.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar