Ma ei teagi kuidas seda postitust alustada aga las see parem jääda... parem ei hakka siin kohe esmaste emotsioonide pealt vahutama
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Algselt postitas enzo5 Vaata postitustHuvitav,mis sellise downswingi põhjus küll on?! Lahmist on krdi kahju
Ehk vigastused, Mülleri kehv vorm + Carlo jäärapäisus ning oleme seal, kus me praegu oleme.
Kommentaar
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustAga ega milleeniumijärgseid omakasvandikke, kes on suutnud end põhitiimi murda ikka jagub: Lahm, Bastian, Alaba, Müller, Kimmich, Badstuber. Veel? Kroos.
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustKui siit taha saadakse, rebitakse küll Carlo leping puruks.
Ma loodan, et õnn saabub lõpuks ka Reusi õuele, kel nüüd head võimalused saada elu esimene tiitel.
Bundesliga tiitlit vist õnneks ei anna enam maha mängida. Ühesõnaga nüüd võiks hakata mõtlema juba järgmisele hooajale ja Sanschesele ja Kimmichile ja Comanile anda korralikult mänguaega järelejäänud 4-s kohtumises.
Kommentaar
-
Kahju, et Lahmi ja Alonso viimane suur mäng just selliselt lõppes. Kuidagi raske uskuda, et Lahmi näeb Bayerni särgis ainult veel 4 korda.
Mängu enda kohta midagi kommenteerima ei hakka, aga närvi ajas see, et juba kolmandat mängu järjest pidi platsil nägema tujutult ringi sörkivat Costat. Comanit polnud isegi pingil, kuigi tema vorm tundub selgelt tõusvas suunas liikuvat.
Seda ka, et äkki nüüd nõustuvad Rummenigge ja co natuke rohkem rahakotti avama suvel.
Kommentaar
-
Kurat räägib õiget juttu. Meie tiimi vanus oli tipus treble ajal. Praegu on neli aastat möödas ja paljud põhitegijad lõpetamas või lõpu lävel. Tiim vajab investeeringud ja kohe. Ja keegi küsis, kuidas Carlo süüdi on, et selline seis praegu - kui ei tule väravaid, tuleb muuta viisi, kuidas üritada nendeni jõuda.Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Algselt postitas NEY Vaata postitustKeda tahetakse tuua järgmiseks hooajaks Bayernisse?
Nendest kõige rohkem räägitud.
Kommentaar
-
Ma ei usu, et paremkaitsjat jahitakse. Kimmich ja Rudy on mõlemad võimelised seal mängima ja Rudyt ma pakukski pigem paremale kui keskväljale. Kimmichiga on suht segased lood, tundub et Carlo teda väga kasutada ei taha. Costa jonnib, kuid ma täiesti mõistan, miks ta pingil istub, sest platsil veedetud aja jooksul pole ta väga silma paistnud ja kui treener valib sinu asemel 34-aastase klaasist wingeri(Ribery), siis sa tõenäoliselt oled treeningul ikka väga kehv olnud.
Verratti oleks unelmate ost ja ma tõesti loodan, et suudetakse ta Münchenisse meelitada, kuigi ta tundub nii Barca bound, et jube.
Sancheze võtaks vabalt, Vidal võiks nagu olla üks mängiv faktor.
Bellerini ei taha.
// Coman on official, well done!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar