Muidugi ei saa ma aru, miks Kahni niiväga kehvaks peetakse. Ta on, olgem ausad, siiani üks maailma parimaid väravavahte.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Algselt postitas kalmaar Vaata postitustMuidugi ei saa ma aru, miks Kahni niiväga kehvaks peetakse. Ta on, olgem ausad, siiani üks maailma parimaid väravavahte.
Kommentaar
-
Algselt postitas kalmaar Vaata postitustÜtlesingi "üks maailma parimaid", mitte "maailma parim". Seega kuulub ta nende hulka, kes on parimad. Kahn ei ole üksi võimeline kaitseliini paska helpima
Kommentaar
-
Ma jääks enda juurde - oli maailma parim ühel hetkel - momendil vaid väga kogenud ent füüsiliselt mitte enam nii hea. Tooks paraleeli Mart Poomiga, kes parmiatel aegadel oli maailma mastaabis ka tippväravavaht ja nüüd on selline kogenud vanur, kes imeasju ära enam ei too. Samas kui mõlemad on mängukorras ja keskendunud, siis suuri prohmakaid läbi ei lase. Kahn paraku ei olnud mulle mitte alati keskendunud.
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustVaevalt et ta üks pairmaid on. Weidenfeller, Hildebrand, Adler, Schäfer, Wiese ning Enke - on kõik Kahnist pädevamad.
Ma jääks enda juurde - oli maailma parim ühel hetkel - momendil vaid väga kogenud ent füüsiliselt mitte enam nii hea. Tooks paraleeli Mart Poomiga, kes parmiatel aegadel oli maailma mastaabis ka tippväravavaht ja nüüd on selline kogenud vanur, kes imeasju ära enam ei too. Samas kui mõlemad on mängukorras ja keskendunud, siis suuri prohmakaid läbi ei lase. Kahn paraku ei olnud mulle mitte alati keskendunud.Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar