Järgmine vastane võiks Inglismaalt tulla, näiteks United
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustJäi mainimata, et Ullreich pani eile ikka hullu paaril korral. Alguses oli alati kahtlane tunne, võiks isegi öelda ebakindel, kui Neuer ära kukkus ja Ull mängima pidi hakkama. Praegu aga on end tõestanud ikka väga kõva vennana. Vähemalt minu silmis küll.
Paar väga head tõrjet ja mõned täitsa Neuerlikud sweeper-keeper hetked (üks pinpoint sööt äärde ja ükskord hästi ajastatud väravast väljajooks). Ütleme et tagala on päris hästi kindlustatud kui Neueri järel selline mees on puurisuule panna.
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustJärgmine vastane võiks Inglismaalt tulla, näiteks UnitedAlgselt postitas Ibanez Vaata postitustVõiks jap. Nad ongi liiga kaugele purjetanud.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustBayerni kuhugi sügavasse auku matmine oleks küll meeldiv, aga mitte veel esimeses ringis.. Juventust tahaks muidu küll.
aga miks Juventust soovite?
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustHahahahahahaaaaaaa
aga miks Juventust soovite?
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustPole päris kaua mänginud ja CL mõte ongi panna end proovile parimatest parimate vastu.
Ise eelistan emba-kumba Manchesteri klubi aga Spurs või Chelsea sobiks kah hästi.
Liverpooli pelgan kõige rohkem, sest nad nagu pärdik granaadiga - ettearvamatud sigudikud.
Selge on see, et kedagi nõrka alles pole ja alahinnata vastaseid ei tohi.
Kahjuks pole meil ka Thiago veel selleks ajaks tagasi aga in Jupp we trust
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustEks tuleb esmaspäevani kannatada.
Ise eelistan emba-kumba Manchesteri klubi aga Spurs või Chelsea sobiks kah hästi.
Liverpooli pelgan kõige rohkem, sest nad nagu pärdik granaadiga - ettearvamatud sigudikud.
Selge on see, et kedagi nõrka alles pole ja alahinnata vastaseid ei tohi.
Kahjuks pole meil ka Thiago veel selleks ajaks tagasi aga in Jupp we trust
Mul poleks Pooli vastu küll midagi. Kaitse on nii shaky, et selline ründejõud kus valida Lewanowski, James, Müller, Ribery, Coman, Robben vahel, vajutaks kahe mängu peale kümneka neile.
Nad on ohtlikud ründepoolel, true. Aga mitte midagi ligilähedaseltki võrreldavat Mbappe-Neymar-Cavani ründeliiniga. Seega mul isiklikult poleks Liverpooli vastu tulemisega eriti probleemi. Ehk tahaks Rakut ainult kaugemal voorus näha...
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustChelsea ei saa nüüd kuidagipidi tulla, kuna nad suutsid grupis II kohale jääda.
Mul poleks Pooli vastu küll midagi. Kaitse on nii shaky, et selline ründejõud kus valida Lewanowski, James, Müller, Ribery, Coman, Robben vahel, vajutaks kahe mängu peale kümneka neile.
Nad on ohtlikud ründepoolel, true. Aga mitte midagi ligilähedaseltki võrreldavat Mbappe-Neymar-Cavani ründeliiniga. Seega mul isiklikult poleks Liverpooli vastu tulemisega eriti probleemi. Ehk tahaks Rakut ainult kaugemal voorus näha...
Ma ei alahindaks Liverpooli aga ilma keskväljata (pean seda suuremaks nõrkuseks, kui nende kaitset) neist suuremat ohtu tõesti pole ja seda oskab Jupp väga hästi nullida.
Hetkel veel pole ka Bayerni mängijad väga heas vormis ja käib võidujooks ajaga, et otsustavas faasis nad seda oleks.
Meie õnneks on tulemas pisikene paus, kus Jupp saab mehi veel vormida korralikult.
Mõnus muinasjutt oleks, kui Jupp suudaks teistkorda kopsikuga lahkuda, romantik nagu ma olen
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustMinu paha, Chelsea tõesti ei saa veel tulla.
Ma ei alahindaks Liverpooli aga ilma keskväljata (pean seda suuremaks nõrkuseks, kui nende kaitset) neist suuremat ohtu tõesti pole ja seda oskab Jupp väga hästi nullida.
Hetkel veel pole ka Bayerni mängijad väga heas vormis ja käib võidujooks ajaga, et otsustavas faasis nad seda oleks.
Meie õnneks on tulemas pisikene paus, kus Jupp saab mehi veel vormida korralikult.
Mõnus muinasjutt oleks, kui Jupp suudaks teistkorda kopsikuga lahkuda, romantik nagu ma olen
Aga Jupp on jumal juba praegu - selline turnaround kus isegi alagrupi võidust ei jäänud palju puudu.
Ja noh, olgem ausad, ega PSGst väga palju tugevamaks konkurendid CLis ei lähe ja nendega läks Juppi all hästi. Kuigi muidugi polnud teab-kui-palju mägus ka.
P.S muidu need kes on selle osaga rohkem kursis - kas Jupp ei tahaks ise mingil tingimusel kauem olla kui hooaja lõpuni või on see lihtsalt klubi poolt talle tehtud pakkumine? Selles mõttes, et kui ta ise natu-natukenegi viitsiks, jaksaks ja tahaks siis sooviks teda pikemalt peatreeneri kohal näha. Aga kui ei siis tema enda valik mida vaja austada.
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustNo eks sellest muinasjutust unistaks me kõik siin!
Aga Jupp on jumal juba praegu - selline turnaround kus isegi alagrupi võidust ei jäänud palju puudu.
Ja noh, olgem ausad, ega PSGst väga palju tugevamaks konkurendid CLis ei lähe ja nendega läks Juppi all hästi. Kuigi muidugi polnud teab-kui-palju mägus ka.
P.S muidu need kes on selle osaga rohkem kursis - kas Jupp ei tahaks ise mingil tingimusel kauem olla kui hooaja lõpuni või on see lihtsalt klubi poolt talle tehtud pakkumine? Selles mõttes, et kui ta ise natu-natukenegi viitsiks, jaksaks ja tahaks siis sooviks teda pikemalt peatreeneri kohal näha. Aga kui ei siis tema enda valik mida vaja austada.
Keegi juhtkonnast vastas küsimusele, et kas Jupp jääb kauemaks stiilis, et jalgpallis võib köike juhtuda aga see Juppile ei meeldinud. Kohe järgmine päev andis mõista, et on suveni ja siin pole miskit arutada.
Nüüd ühel üritusel mainis ka, et tema vanuses on iga päev oluline mil ei saa oma perega koos olla.
Kindlasti mõjub see ka tema tervisele, hakkas ju kohe esimestel mängudel tal ninast verd jooksma.
Seega iga päev, mil see legend meid oma kohalolekuga austab on kingitus.
*nüüd väidetavalt lekkis teavet, et Uli Hoeneß teeb endast kõik oleneva, et Jupp ikka aastani 2019 püsiks. Ei teagi kas sellel uudisel on mingit tõepõhja aga just Hoeneß oligi see, kes ütles, et jalgpallis võib kõike juhtuda ja Juppi ka natukene sellega juba pahandas.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar