kölni väravad: http://youtube.com/watch?v=j4SeBfICiHk
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Algselt postitas karl15 Vaata postitustSosa mängib päris hästi. Võibolla saab tulevikus ka asja tast
Kommentaar
-
Algselt postitas karl15 Vaata postitustnühib rohkem pinki seal praegu aga mõne aasta pärast põhimees ka vb.Argentiinas ma mõtlenreal
Kommentaar
-
Algselt postitas danel25 Vaata postitustbayern võiks siis sosa laenule anda las areneb kuskil nõrgemas klubis,ikka parem kui pinki nühkida bayernis
Hilisem edit: Btw, ma ennem ei vaadanud, aga nüüd pärast kommi kirjutamist läksin Reali teemasse ja mis te arvate kes on teinud kolm viimast kommi?
Kommentaar
-
OK, Karl ja Danel - ma ei tahtnud kuri olla ja pole ilus niimoodi uustulnukatega käituda, aga meil on siin siiski ajapikku väljakujunenud teatud kord. Te võite oma arvamusi avaldada, aga tuleks vältida valefaktide esitamist ja üldse segase peksmist.
Momendil nagu polegi midagi hullu, aga samas ainus asi, mis fakti pähe esitati, et ehk Sosa istub Bayernis pingil kuulub küll väga ebamäärase info esitamise hulka.
Päris vale ta pole - kõik jalgpallurid istuvad pingil mingil ajal päevast, aga kui me ikkagi räägime põhikoosseisus väljakule tulemisest, siis see argentiinlane tuli alles suvel klubisse ja on osalenud kõigis mängudes, kui ta tervis on lubanud. Treeningperioodil saadud vigastuse tõttu polnud teda koosseisus liigakarika veerand ja poolfinaalis, aga finaaliks tervenes ja oli kohe põhis ka.
Kui te pole viitsinud siinse foorumi varajasemaid postitusi lugeda, siis Hoeness on selgelt ütelnud, et nad ei osta 10 miljoni eest ühtegi meest pingile istuma. Sosa on end tõestanud Argentiina liigas põhitegijana ja alles viimasel hetkel otsustas koondise peatreener minna Copa Americale Riquelmega Sosa asemel.
Ja see kui tundub, et Bayernil on palju keskvälja mehi ja keegi peab ju istuma, siis juba praegu on näha, et vigastused teevad ka need valikud lihtsaks - mängivad need, kes terved on.
Kommentaar
-
Algselt postitas Aramis Vaata postitustJa see kui tundub, et Bayernil on palju keskvälja mehi ja keegi peab ju istuma, siis juba praegu on näha, et vigastused teevad ka need valikud lihtsaks - mängivad need, kes terved on.
Kommentaar
-
Esmaspäevasesk karikaringiks peaks midagi sellist moodustuma:
Kahtlased: Klose, van Buyten, Ribéry, Toni.
Vist mitte: Podolski.
Katki:Ismäel, Hummels, Sagnol, Schlaudraff.
-----------------------------rensing
lahm------------lucio-----------------demichelis-----------jansen
----------------van bommel----------zé roberto
altintop----------------------sosa------------------------schweinsteiger
----------------------------wagner/klose
Pingil: Kahn, Lell, van Buyten, Ottl, CelozziHello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Algselt postitas karl15 Vaata postitustAnnaks jumal et klose terve on muidu jälle see wagner ees, aga mis teha tuleb siis temaga leppida kui teised veel katki on.
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustMis Wagneril viga on? Ah, et siis isegi sellise bandega on Wacker Burghausen teie jaoks liiga tugev klubi.real
Kommentaar
-
Ei aga tõsiselt - mis siis Wagneril viga on, kui mees on 19a ja suutis lüüa ka tugeva vastase vastu värava ja nüüd mängitakse Burgahuseniga. Las mees mängib - mina ei julgeks pooletoobiseid mehi mängu panna, las kosuvad. Samamoodi võiks mängida Celozzi - kusjuures Jannsen pole eriti terve, vabalt võib Lahm mängida vasakut äärt ja Celozzi paremat.
Loomulikult, kui Klose ja Poldi on korras, siis tuleks kasutada iga võimalust uut koosseisu mängitada, aga riskida ei maksa. Pealegi need kaks tunnevad üksteist hästi.
Tänu kõigevägevamale, et Bayernil on alguses lihtsam vastane - ma olen tähele pannud, et iga aasta see Liiga karika võitja jääb nagu uinuma ja saab oma liiga mängu kas pähe või viigistab mingi autsaideriga.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar