Stuttgarti tase.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Siit edasiminek oleks veel omavärav ristnurka. Kui peaks juhtuma maailmaime ja Bayern oskab kaks väravat veel lüüa, siis... Juppist on kahju. Mängupilt on hea ja mõlemas mängus on olnud vaid üks tiim platsil aga kui mängijad on harrastusjalgpallurid hooaja olulisemates mängudes, pole midagi teha.Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Väljalangemises saab ainult ennast süüdistada mitte kohtunikke või Reali ülemvõimu (mida tegelikult polnudki) vms. Otsustavaks said individuaalsed suured prohmakad, mida Rafinha ja Ulreich pole varem terve hooaja jooksul kordagi teinud, aga meelde jäävad nad nüüd just nende stseenide tõttu. Lisaks veel see, et kahe mängu peale ei suudetud kõiki neid tekkinud võimalusi ära lüüa. Siin vaataks just Lewandowski ja ka Mülleri poole, kes olid ikka päris kahvatud. Muidugi ka kõik need vigastatud. Esimeses mängus pidi Jupp kõik 3 vahetust sunnitult tegema.
Kommentaar
-
jõhkralt tänulik olen.
Jõhrkralt tänulik olen, et mul on kapis rahusteid, fakk.
EI oskagi midagi öelda nagu. Võimalusi nagu oli.. tahtmist nagu ka oleks olnud..veidi..aga see, et..
ah perse ma ei kirjuta täna midagi, benso hakkas tööle.
Head ööd.
A kohtunik võiks ikka sisse istuda.moe pärast.MIA SAN MIA!
Kommentaar
-
Pinget oli õhus, kuid praegu saab üldiselt süüdistada ennast. Muidugi ei tea, mis oleks olnud kui Marcelo käepalli oleks nähtud, äkki Ramos vs Lewa ei olnud ka puhas, kuid ise sai antud kandikul 2 väravat Realile individuaalsete eksimustega (Ulreich ja Rafinha). Sellises staadiumis ei tohiks nii tihti ennast täis lasta. Realiseerimine olgu, täna vähemalt polnud 100 protsendi võimalusi. Kiidaks vähemalt nii palju, et "maailma parim" oli mõlemad mängud hale vari (täna töötas kaitses natukenegi).
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar