Felix Götze siirdus Augsburgi
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Algselt postitas nikitheone Vaata postitustAsi siis ametlik - costa juves.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustBayerni osas ikka üleminekusaagadest pole kuskilt midagi kuulda.
Kommentaar
-
Mina pigem ütleks, et Boa kõrval peaks mingi hea vend olema. Rüdiger selgelt ei vedanud välja. Hummels ehk on kilide vastu tagasi ja mina alustaks tema ja Sülega paaris. Süle on oma kasvu juures üsna väle ja hea pisitsioonivalikuga. Hummels oskab ka rünnakuid oma passidega alustada. Sama suudab ka Boa.Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Ostude osas on Bayernile omaselt vaikus majas. Siiralt loodaks tipuründaja ja parema ääre toomist. Toomas pole paremal veerand Robbenitki ja Lewa on lihtsalt liiga palju paksu verd tekitanud, et jääda. Ründes on maailma parima Wagneri näol vahetus olemas. Kuigi ma pole NK taktikatega kursis. Frankfurtis ta vaevalt ääri Bayerni stiilis kasutas. Ehk ongi aeg uut lähenemist proovida AML ja AMR asemel.
Igal juhul pole hetkel paremäärt olemas. Toomas võiks idee poolest ka strikerit proovida, kuigi selles rollis pole ta väga säranud. Ju?
Keskkaitses on kord suht majas. Isegi kui Boa peaks jehhat tegema, on Süle ja Hummels olemas ning Mai ka kuskil ootab oma hetke. Lisaks Javi. Kuigi viimast tahaks lõhkumas näha.
Ideaalis ongi esmatähtis rünne ja parem äär, kuid lisaks vahetus Alabale ja Comanile. Ja Kimmich pole ka kaetud.Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustOstude osas on Bayernile omaselt vaikus majas. Siiralt loodaks tipuründaja ja parema ääre toomist. Toomas pole paremal veerand Robbenitki ja Lewa on lihtsalt liiga palju paksu verd tekitanud, et jääda. Ründes on maailma parima Wagneri näol vahetus olemas. Kuigi ma pole NK taktikatega kursis. Frankfurtis ta vaevalt ääri Bayerni stiilis kasutas. Ehk ongi aeg uut lähenemist proovida AML ja AMR asemel.
Igal juhul pole hetkel paremäärt olemas. Toomas võiks idee poolest ka strikerit proovida, kuigi selles rollis pole ta väga säranud. Ju?
Keskkaitses on kord suht majas. Isegi kui Boa peaks jehhat tegema, on Süle ja Hummels olemas ning Mai ka kuskil ootab oma hetke. Lisaks Javi. Kuigi viimast tahaks lõhkumas näha.
Ideaalis ongi esmatähtis rünne ja parem äär, kuid lisaks vahetus Alabale ja Comanile. Ja Kimmich pole ka kaetud.
Coman jagab positsiooni Gnabryga, kuigi noor prantslane suudab edukalt ka paremal äärel mängida.
Alabale on küll vahetust vaja, sest Bernat müüakse maha.
NK ei kasuta jah selliseid ääri nagu oleme juba aastaid harjunud Bayernis nägema, seega ma ootan juba huviga neid esimesi sõpruskohtumisi, et saada mingidki aimu.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar