Loodetavasti on Zidane juba Oktoberfestile kutse saanud.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Ei tea kas Juppil on ikka telefoni aku laetud?
Rünne on impotentne nagu mõni aasta tagasi Infonetil. Viimase 4 mänguga skooritud ainult 2 väravat, sealjuures 3 nendest mängudest on toimunud kodusel Allianzil. Nii sitta Octoberfesti perioodi pole vist veel mitte kunagi olnud. Tõmmaku kõik endal homme Octoberfestil juhe välja ja tehke üks restart mehed, Ribery on kainekaks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustSitt, mis sitt.
Esimesed 9 min oli paljulubav aga siis said vastased ühe võimaluse ja karistasid ka kohe ära.
Üllatavalt palju oli individuaalset praaki (Goretzka, Thiago, James) aga süü lasub ka treeneril, kellel tundub puuduvat plaan "B" hetkel.
Ise ma veel paanikas pole, sest pole see mul esimene aasta Bayernit fännata aga kerged murepilved hakkavad juba kogunema.
Kommentaar
-
Algselt postitas Brick Vaata postitustEi tea kas Juppil on ikka telefoni aku laetud?
Rünne on impotentne nagu mõni aasta tagasi Infonetil. Viimase 4 mänguga skooritud ainult 2 väravat, sealjuures 3 nendest mängudest on toimunud kodusel Allianzil. Nii sitta Octoberfesti perioodi pole vist veel mitte kunagi olnud. Tõmmaku kõik endal homme Octoberfestil juhe välja ja tehke üks restart mehed, Ribery on kainekaks.
Probleem on hetkel keskväljas, mis kuidagi ei toimi.
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustvist ei saa jh ilma vanahärrata hakkama,paanikaks veel põhjust pole aga järgmine mäng on määrav arvan ma. Aga üldse ei toiminud täiesti 0 nii ees kaitsest rääkimata.
Hooaja alguses töötasid hästi 4:1:4:1 ja 4:3:2:1.
Ma pole treener aga sooviks vähemalt ühes mängus näha ka 3:5:2 või 4:2:2:2 formatsiooni.
Kommentaar
-
Sooviks ühes mängus võitu näha. Olles ära hellitatud, ei lepi sellise mõõnaga. Saaks aru, et Manu fännid on sellise pulliga harjuma hakanud aga ma veel ei tahaks. Arvata oli, et vajalike positsioonide täitmata jätmine ja igerikele lootmine näppu hakkab lõikama. Lisaks veel tõestamata treener. Kohe Nikot minema saatma ei hakkaks aga kaua kabinetirahval kannatust jagub, pole kindel.Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustArusaamatu on ründajate poole näpuga näidata, kui pall nendeni ei jõua - tegemist on tagajärje, mitte põhjusega.
Probleem on hetkel keskväljas, mis kuidagi ei toimi.
Nimepidi tundub mulle isegi kuidagi vale ühte mängijat eraldi kritiseerida. Probleem on nagu Kovaci valitud taktikas ja iga mängija peaks peeglisse vaatama. Lisaks on riietusruumis mingi uss läbi jooksnud ja mitmeid rahulolematuid mängijaid on eesotsas senjor-iga Kolumbiast.
Iseenesest esimesed 10 minti olid paljulubavad, Gladbach oli lihtsalt kahe väravavõimalusega halastamatu.
Kommentaar
-
Algselt postitas Brick Vaata postitustJah, keskväli on kuidagi väga balansist ära olnud ja Kovac pole Augsburgi mängust saati keskväljale toimivat kooslust leidnud. Kuid rünne hõlmab ka ääremängijaid ning Robbery ei ole lihtsalt äärtelt suutnud Lewat või kedagi teist keskelt toita ning vastupidi keskel pole suudetud piisavalt kiiresti/ hästi palli äärele mängida, et ääremängijatel oleks võimalust 1-1 ette võtta. Gladbach täna väga hästi läks palliga mehele, kus vaja kahe mängijaga peale.
Nimepidi tundub mulle isegi kuidagi vale ühte mängijat eraldi kritiseerida. Probleem on nagu Kovaci valitud taktikas ja iga mängija peaks peeglisse vaatama. Lisaks on riietusruumis mingi uss läbi jooksnud ja mitmeid rahulolematuid mängijaid on eesotsas senjor-iga Kolumbiast.
Iseenesest esimesed 10 minti olid paljulubavad, Gladbach oli lihtsalt kahe väravavõimalusega halastamatu.
See nüüd võib kõlada vähe veidralt aga selline mini-kriis on vähemalt minu jaoks toonud elevuse tagasi Bundesligasse, mis on ainult tervitatav. Eelmisel kahel aastal oli ropult õnne, et isegi kehva mänguga suutsime liigas punkte noppida, sest konkurendid olid veel saamatumad.
Saame näha mis järeldused tehakse ja kui kiiresti siit "august" välja tuleme.
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustMa pole treener aga sooviks vähemalt ühes mängus näha ka 3:5:2 või 4:2:2:2 formatsiooni.
Hummels-Boateng-Süle
Thiago-Goretzka
Kimmich-Müller-James-Gnabry
Lewandowski
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar