Coman tegi siis esimese trenni värskes õhus ja kõikide eelduste kohaselt peaks juba kolmapäeval kergemaid jooksuharjutusi individuaalselt alustama. Neile, kes ei tea või enam ei mäleta, siis Coman oli sunnitud minema lõikusele augustis, sest sai mängus Hoffenheimi vastu tõsiselt vigastada.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustKui täna tuleb kaotus, on Nikol minek, ma pakun. Kõik alla võidu on katastroof.
Bastiani vanem vend, kes oli treener meie noortesüsteemis, on ainukene treener peale Tucheli ajaloos, kes kõige kõrgemal kutseeksamil saanud maksimaalse tulemuse.
Paraku tundis ta, et teda ei hinnata piisavalt ja tegi minekut, sest temale eelistati Bayerni duubli treeneriks Kloset.
Kommentaar
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustKeegi mängunägijatest, mis seal toimub?
Kui Müller on platsil, siis saab Lewandowski oluliselt kergemalt löögile. Vabalt selline mäng, kus oleks võinud veel lüüa, sest kreeklased püüdsid rohkem maadelda, kui palli mängida ja palju ei puudunud, et nad omavahel kaklema oleks kukkunud.
Vara mingeid järeldusi muidugi teha aga tuju on hea.
Kommentaar
-
Tänane mäng näitab suuresti ära, kus kumbki sats hetkel asub. Bayern on Bayern ja võib kõiki maakera tiime nende oma hoovis alistada aga hetkevormi juures olen kahtleval seisukohal tänase vastasseisu osas. Tahaks võitu aga tõsi.. täna oleks ka viik vastuvõetav. Ennustan Dortmund 1:0 Bayern.Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
kui esimese poolaja oli täielik domineerimine ,siis teisel poolajal kõik vastupidi. MM SAANUD vilisada vaid 1 mängu Graffe saadeti koju just nimelt VAR ingnoneerimise eest siis tänases mängusgi oleks kahel korral var võinud kasutada, 1poolajal 5050 olukord Lewa maha t6mbamise eest ja nuh kas ikka oli Noier (ei saanud isegi kollast) puude.Sealt alates sai ka Dortmund omakindluse ja nii ta hakkas veerema.Nyyd siis 7p maas.agapole hullu hullemastki välja roninud.Olen see kes olen
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar