Ter Stegeni välja jätmine minu jaoks eriline ülletus ei ole. Senini on ter Stegen koondise väravas pea igakord mingi väga piinliku koogiga hakkama saanud, las kasvatab närvi. Kruse välja jätmise osas olen päri, see paistab mingi Löw'i kiiks olema.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Saksamaa koondise tegemised
Collapse
X
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustLöwi esialgne koosseis siis. 30 nime, kellest lõpuks jääb 23.
Suurimad üllatused minu jaoks Zieleri eelistamine ter Stegenile, Gomeze ja Kruse puudumine ning Meyeri ja Goretzka kaasamine. Aga muidu tore, et noori usaldatakse.
Rünnat on ikka ülimalt õhuke. Klassikaline ründaja on pmst ainult Klose.
Kommentaar
-
Päris okei roster. Kollased, Gündoka kohta mingeid uudiseid ei ole?
Praeguse seisuga on see keskvälja hoidjate koht väga kahtlane, Basti pannakse sinna nagunii, kuigi härra on viimasel ajal pehmelt öeldes kahvatu olnud.. Loodan, et Sami saab korda, siis peaks tema kindlasti seal olema ning nr1 variant kõrvale oleks tegelt minu arust Gündogan. Kedagi muud nagu ei suudagi sinna pakkuda, Bender - Khedira on liiga ühte tüüpi ja rohkem polegi nagu sealt kedagi võtta, kes kaitsefaasis badass oleks ja rünnakuid alustaks. Kroos ei vea vast kaitsetöös välja ja Goretzka tõenäoliselt liiga noor ja kogenematu, vast ei sõidagi brassi.
Kommentaar
-
Proovin pakkuda, kes need 7 on, kes sellest nimekirjast koju peavad jääma. Kolm väravavahti ja ründajad Klose ning Volland võib põhimõteeliselt lukku panna.
Kaitsjatest Mustafi ja Jansen/Durm. Oleneb, millise pildi viimased kaks Löwile treeninglaagris jätavad ja, kas ta panustab pigem kogemusele (Jansen).
Keksväli: Goretzka, Meyer, Hahn, Draxler
Jäävad veel 1 nimi alles, keda hetkel pakkuda ei oska.
Kommentaar
-
Algselt postitas olll Vaata postitusteh-eh, Moskva Dünamo eest lõi just värava Kevin Kuranyi
millal tema viimati koondises mängis ?
suur ründajate põud ju ...
wikist:
On 11 October 2008, Kurányi was left out of the 18-man squad to face Russia. After watching the first half from the stands with other unselected players, he left the stadium during the half-time interval and failed to return to the German team hotel. After this incident, German team coach Joachim Löw said that he would never again select Kurányi for the national team.
Kommentaar
-
Algselt postitas nikitheone Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas nikitheone Vaata postitustee, see ju tasuta?
Täismahus lugemiseks logi sisse, telli digipakett või osta päevapilet.
Uus ja terav Eesti Päevaleht! Proovi kaks nädalat: paberleht vaid 2 €, digileht vaid 1 €. Telli SIIT!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar