Algselt postitas karl54
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Saksamaa koondise tegemised
Collapse
X
-
Algselt postitas jaapani_jeen Vaata postitustaga kuhu Taani siis jääb?
Kommentaar
-
Müller on parim ilma pallita liikuja. Pluss tänu heale platsi nägemisele ja mängu lugemisele on ta ka hea söötja. Teiseks ründajaks(ka äärel olles) on ta väga hea, sest erinevalt teistest kandidaatidest suudab ta ka peavõitlusse sekkuda. Miinusena see, et üks-ühele ette võtta ei suuda ta nii edukalt nagu Götze, Reus või Schürrle.
Kommentaar
-
Algselt postitas Aramis Vaata postitustMüller on parim ilma pallita liikuja. Pluss tänu heale platsi nägemisele ja mängu lugemisele on ta ka hea söötja. Teiseks ründajaks(ka äärel olles) on ta väga hea, sest erinevalt teistest kandidaatidest suudab ta ka peavõitlusse sekkuda. Miinusena see, et üks-ühele ette võtta ei suuda ta nii edukalt nagu Götze, Reus või Schürrle.
Kommentaar
-
Ah, olge nüüd. Schmelzer kindlasti põhisse vaja panna. Pigem tekitab keskkaitse muret, esimene Hummelsi ja teine Mertesackeri pealt.
Aga keegi võiks mulle seda poolkaitseliini seletada. Khedirat võib ju mööndustega kaistvaks poolikuks pidada, aga nüüd pandi Gündogan tema asemele. Lisaks neli kindlalt ründavat mängijat. Kuna ma teist poolaega ei näe, siis keegi võiks sellest pikemalt rääkida. See on kaunis kummaline.
Kommentaar
-
Tundub, et koosseis on tõepoolest veits liiga ründav ja selle tõttu tekib kaitsesse palju auke. Mingeid põhjapanevaid järeldusi ei maksaks siiski väga teha, et kes sobib koondisesse ja kes mitte, kuigi Mertesackerit ma enam Saksa koondises näha ei taha. Schürrle ja Götze on minu meelest kenasti hakkama saanud. Kaitses on Höwedes suht nõrk olnud ja ega Schmelzer temast teisel äärel väga kindlam ole olnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas M13 Vaata postitustAh, olge nüüd. Schmelzer kindlasti põhisse vaja panna. Pigem tekitab keskkaitse muret, esimene Hummelsi ja teine Mertesackeri pealt.
Aga keegi võiks mulle seda poolkaitseliini seletada. Khedirat võib ju mööndustega kaistvaks poolikuks pidada, aga nüüd pandi Gündogan tema asemele. Lisaks neli kindlalt ründavat mängijat. Kuna ma teist poolaega ei näe, siis keegi võiks sellest pikemalt rääkida. See on kaunis kummaline.
Kommentaar
-
Ega koondises sellist vana kooli lõhkuvat kaitsvat poolikut ( a la Jeremias) pole juba mõnda aega olnud. Khedira, Schweini on pidanud seda kohta mängima ja kaitses rabama. Vajadusel oleks Hummels selline überkaitsev, kes keskväljal kõrged pallid ära võidaks. Usutavasti sellist vajadust aga Saksamaal ei teki.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar