Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
MM 2014 üldarutelu
Collapse
X
-
Loodetavasti ikka ETV kavatseb näidata, TV3-s küll ette ei kujutaks.Pigem siis TV6. Aga mis me ikka ette vingume, ootame nad pea 3 aastat ära..
-
Sinna on 3 aastat aega.Selle ajaga võib juhutuda mida iganes.Ootaks ikka paar-kolm aastat ära kui nende juttudega peale hakatakse
Leave a comment:
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustMa ei usu elusees, et ETV sellise sündmuse kajastamisest loobuks. Ei näe väga sellist võimalust. Kui aga tõesti peaks midagi sellist juhtuma, siis korjaks tv3 selle ilmselt momentaalselt üles. Nägemata see Eestis päris kindlasti ei jää.
Leave a comment:
-
Ma ei usu elusees, et ETV sellise sündmuse kajastamisest loobuks. Ei näe väga sellist võimalust. Kui aga tõesti peaks midagi sellist juhtuma, siis korjaks tv3 selle ilmselt momentaalselt üles. Nägemata see Eestis päris kindlasti ei jää.
Leave a comment:
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustKas ETV ei näita siis MM-i?
Leave a comment:
-
YLE teatas, et on hankinud 2014. aasta MM-finaalturniiri näitamisõigused. Soome valikmänge näitavad ka. Loodame, et soomlased jätkuvalt meile halastavad ning ei näita spordiülekannete aegu musta kasti nagu mõned teised kanalid.
Leave a comment:
-
Finaal on väga mõnusal ajal, pole liiga hilja ega liiga vara.Alagrupi kohtumisi unetutel öödel kh hea vaadata..
Leave a comment:
-
mul on pmst 2,5 aastat aega raha koguda ning kindel plaan on mul seda ka teha, sest jalka MM-i Brasiilias ei tohi maha magada!!!
Leave a comment:
-
See võistlus saab tekitama meeletu ökoloogilise jalajälje kui koondised ja fännid lendavad tohutuid vahemaid risti-rästi läbi Brasiilia. Rahakotile ka paras õudus.
BBC:
Now, for example, one team in Group A will have to play the opening match in Sao Paulo, their second 2,000 miles away in Manaus, and the third in Recife - another three-and-a-half-hour flight away, or a 5,700-kilometres road trip through the Amazon jungle.
Leave a comment:
-
MM 2014 üldarutelu
Otsisin mis ma otsisin, aga eraldi teemat Brasiilia MM kohta ei leidnud.
FIFA avaldas täna mängude ajakava*:
Avakohtumine: 23:00
Alagrupi kohtumised: 19:00, 22:00, 01:00, 04:00
1/16- ja veerandfinaalid: 19:00, 23:00
Poolfinaalid: 23:00
Kolmanda koha mäng: 23:00
Finaal: 22:00
*Mängude algused Eesti aja järgi
Noh, enam-vähem, meie mätta otsast vaadatuna.Sildid: Ei ole
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom