Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Pärast esimest vooru on suured ikka üsna näotud olnud. Parima mulje (nendest keda nägin) jätsid hoopis Tuneesia, kes Maroko taktikaliselt maha murdis, ja Sambia, kes küll Senegali vastu teisel poolajal lubamatult madalale vajus, kuid esimene poolaeg oli neil väga hea.
Väga mõnus vaheldus on see turniir. Humoorikas. Viimati nägi nii märga platsi ühel suurturniiril, mille aasta ja nimi mul prääga meelde ei tule, kahe riigi vahel, kelle nimi mul meelde ei tule, aga üks vist oli Shveits. Sama keiss - plats oli nii märg, et pikad lahtilöögid, mis kohe kellegi jalga ei maandunud, mütsatasid murusse nagu kivid ja jäid kohapeale seisma...
Tänasest mängust oleks Liibüa võitu taht, ma olen alati underdogide poolt. Sambia (Zambia?) 1-1 vära muidugi oli imeliselt ilus, isegi kui sita platsi õnnefaktor maha arvata. Tabeliseis selles grupis on fahfa, Senegal hävib sajaga...
Väga mõnus vaheldus on see turniir. Humoorikas. Viimati nägi nii märga platsi ühel suurturniiril, mille aasta ja nimi mul prääga meelde ei tule, kahe riigi vahel, kelle nimi mul meelde ei tule, aga üks vist oli Shveits. Sama keiss - plats oli nii märg, et pikad lahtilöögid, mis kohe kellegi jalga ei maandunud, mütsatasid murusse nagu kivid ja jäid kohapeale seisma..
Ma pean ütlema, et 30.min mängitud ja ekvatoginid mängivad klassivahet vastasega arvesse võttes täitsa sümpaatselt. Kollkipper on neil hea. Senegalile ei kingita midagi kergelt. Ja kui nii edasi läheb, siis ühel järjekordsel pikk-ette-kontral ei ole ekvatoginilane ofsaidis ja Senegalil saab mõtteainet olema...
fucking hell, täna oleks võind vaadata igasuguseid klubigigante heitlemas, aga süda tahtis ikka musta mandri vutti näha ja milline kuradi elamus. see on tõeline jalgpall, poisid! kohati oli tunne nagu eesti mängiks, just nii hoidsin ekvatoriaal-guinea poistele kaasa. fantast!
Kommentaar