Algselt postitas Stok
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Euro 2020
Collapse
X
-
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
-
Algselt postitas StokSa oled nagu Benjamin Button. Kui foorumisse tulid, olid aasta uustulnuk, aga nüüd on Sul teismelise kõnepruuk. Kes see thicc-guy võiks olla?
Samas saan aru, et kuna sa oled ühe teise klubi fänn, siis... Luke "thicccccccccc" Shaw on üsna universaalselt tuntud viide omale siiski.
Kommentaar
-
Aasta uustulnuk olin ma sellepärast, et ma viitsisin oma mõtteid viisakalt, koos päris argumentidega väljendada, sest austasin vastaspoolt. Samas märkad ja õpid siin legendide pealt, et (tihtipeale) ainult endale arusaadav sarkasm ja lihtlaused, inimeste solvamised seepärast, et nad fännavad mingit klubi (vt ka seda, et alguses tundus mulle selline võõraste klubide teemas toimuv lambine ärplemine arusaamatu), inimese arvamuste tõlgendamine ja ülekandmine nende identiteedile (need tegelikult ei ole seotud sellisel kujul), inimeste klubilise fännamise üle kandmine nende identiteedile on konkreetse grupi sotsiaalne norm.
Selle teine nimi on konformsus ja ma tunnistan, et ma olen selle kenasti omaks võtnud. Ja miks seda tihti näha? Sest ma esindan keskmist grupikäitumist läbi oma sagedaste postituste.
Tervitused poistele maksabasseinis!
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustehk siis fraudiola jüngrid takistasid siiski asjal koju tulemast... ple winning mentalityt meestel seal kus loeb vist. meil mägiaivar ja thicc-guy küll tassisid, aga no kui tiim koosneb bald fraud dna vendadest, siis midagi ei ole teha, isegi greg jennings ei suudaks.Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustehk siis fraudiola jüngrid takistasid siiski asjal koju tulemast... ple winning mentalityt meestel seal kus loeb vist. meil mägiaivar ja thicc-guy küll tassisid, aga no kui tiim koosneb bald fraud dna vendadest, siis midagi ei ole teha, isegi greg jennings ei suudaks.
Kommentaar
-
Algselt postitas dinero Vaata postitustOff topic, aga kuidas üks eestlane tuleb selle peale, et inglise koondise (või mis tahes muu koondise) kohta "meil" kasutada, on täielik müstika.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMõnuagenti mitteametlik lahedate tiimide edetabel:
Noh, ma mõtlesin siin enne EMi, et äratan ellu enda noorusaja hobi ja saatsin kõigile osalevatele jalkaliitudele kirja, kus küsisin: "Õu, kuulge, saatke autogramme või muud nänni!"
Plaan oli, et kuna ma suurt kellegi poolt ei osanud olla, siis saab selle järgi olla, et kes ja millal saadab.
Kahjuks läks ses osas plaan persse, et EMi (v.a. finaal) ajal ei tulnud midagi, aga nüüd nädala lõpu seisuga on selgunud kaks kõige toredamat jalkamaad!
1. Tšehhi
2. Poola
Autogramme nad muidugi ei saatnud, aga saatsid kõigi 26 mehe + treeneri mängijakaardi. Mis on ka iseenesest tore ja armas.
Palju õnne, aplaus ja lillekimp - Slovakkia
Ümbrikusse olid topitud mängijad:
Martin Dubravka
Marek Hamšik
Vladimir Weiss
Robert Boženik
Stanislav Lobotka
Ehk taaskord Visegard rokib täiega ja järgmisena on siis ilmselt oodata Ungarit.
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustSa ikka saatsid Ungarisse vikerkaarevärvilises ümbrikus?
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustSa ikka saatsid Ungarisse vikerkaarevärvilises ümbrikus?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar