Mulle hetkel ka ei ole veel see kohale jõudnud, et kaks selle grupi favoriiti Venemaa ja Poola on väljas. Peale Venemaa avamängu võitu Tsehhide vastu, mis oli vägagi veenev, kuigi Tsehhide kaitsetöö ei olnud ka parimate killast arvasin, et Venemaa on kindlasti suuteline EURO 2008 saavutust kordama, kus nad jõudsid mäletatavasti poolfinaali kaotades seal Hispaaniale. Kui Venemaa tänast mängu kommenteerida, siis jäi see pika puuga alla esimesele kahele mängule. Kreeka avavärav esimese poolaja lõpus oli totaalne vene kaitsja käkk ja täielik okk venelastele. Vaheajal hakkas mulle üha enam meenuma Kreeka ja EURO 2004. Olgem ausad vene mängijad olid teisel poolajal liialt individuaalsed ja sinna taha see edasipääs ka jäi. Toodi ju kohe Pavlyuchenko sisse ja hiljem veel Pogrebnyak, et õhus oleks rohkem jõudu, aga miskipärast otsiti neid tsenderdustega ainult 2-3 korda ja sedagi alles siis kui käimas oli mängu viimased minutid. Kuna eelistasin Venemaa-Kreeka mängu vaadata Tsehhi-Poola mängule, siis ei oska seda eriti kommenteerida. Nüüd, kus sai ka ETV pealt mängu kokkuvõte ära vaadatud, siis selle põhjal ütleks, et Poola ikka valmistas suurt pettumust. Loodame siis, et Ukraina suudaks vähemalt veerandfinaali saada.
Kreeka imesse ma kindlasti ei usu veerandfinaalis, kus eeldatavasti tuleb neile vastu Saksamaa ja Tsehhidele ka pikka pidu ei ennustaks, kuigi tänase mängu põhjal jätsid nad endast vägagi sümpaatse mulje.
Kreeka imesse ma kindlasti ei usu veerandfinaalis, kus eeldatavasti tuleb neile vastu Saksamaa ja Tsehhidele ka pikka pidu ei ennustaks, kuigi tänase mängu põhjal jätsid nad endast vägagi sümpaatse mulje.
seda momenti ka nägid kuidas vend 3 vene kaitsjast mööda purjetas ja talle penaltit ei antud... (okei, ei olnud võibolla päris 100% peanlti ka, võibolla mingi 60-70%) sai hoopis kollase kaardi ja peab järgmise mängu vahele jätma... nii nagu ka finaali 2004 - kahe kollase kaardi pärast. pmst kreeka jalgpalli legendaarseim kuju... kui teda ka ei tea keda siis veel?

Kommentaar