No Hispaania treener juba ütles Itaalia meedias, et nad mängivad võidu peale, arvan, et Torres võib isegi põhis alustada ja nüüd sai ehk ennast mänguvormigi peale neid Iiri kingitusi.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
EURO2012 alagrupp C
Collapse
X
-
Algselt postitas Kaarel Vaata postitustTõik, et itaallased kahtlustavad teisi kokkumängus on iseenesest muidugi teatud mõttes irooniline.
Kommentaar
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustEi saa ka päris täpselt aru, kust need b-veregrupi jutt tuleb. Hispaania pole ju edasipääsu kindlustanud ning arvestades horvaatide seniseid esitusi tuleb neid parajalt karta. Nii õhus kui maal päris võimsad ning võimelised ka umbkaitses ära istuma, kui peaks õnnestuma nt üks ära koksata.
Olen ka arvamusel, et Hispaania viimane võtab viimast mängu tõsiselt.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel Vaata postitustEi mõista ma, kuidas teil see Serie A nii kehvasti läks sel hooajal.
De Rossi mängis samuti Romas, itaalia seni parim mängija turniiril, parim kaitsemängija jne... Kas me sellepärast võitsime Serie A ?
Jalgpall on endiselt meeskonna mäng, meie hukatus oli lihtsalt see, et äärekaitsed ja keskkaitsed olid sitad, nö. põhimehed, kes said oma ülesannetega sitemini hakkama kui keskväljamees de rossi keskkaitses, ses mõttes häbi neile.Ründes oli meil kõik üsna paigas ja kui see ründeliin veel kokkumängiks usun, et sealt võiks järgmine ja ülejärgmine hooaeg veel rohkem oodata!
Ma ei saa aru, kas tõesti peab meeldetuletama seda mängu:
Borini tegi mis tahtis teie kaitseliiniga!!!
Kuna sa oled siin uudiste toimetaja, siis ametlik vabandus Soccerneti esilehel ei teeks paha sinu mainele !
Sinu arvamus on ju ammu teada, et ainukene kunn, kes platsil midagigi väärib on Thiago Motta, ülejäänu on prügi.sigpic
Kommentaar
-
Barcelona midfielder Xavi has told Croatia their Euros campaign is over.
Xavi insists Spain will beat Croatia and help Italy qualify for the knockout round.
“We are not accustomed to playing for a 2-2. Our mentality doesn’t let us play for a draw, as we always go out for the win,” assured Xavi.
“I am sure Italy will reach the Euro 2012 quarter-finals along with Spain. After our own team, Italy are the ones who impressed me the most in the tournament so far.
“Cesare Prandelli has given a great shape to a team that really reminds me of the one that took the World Cup in 2006.”"Quality without results is pointless. Results without quality is boring." - Johan Cruyff
Kommentaar
-
Algselt postitas DONtastic Vaata postitustAfter our own team, Italy are the ones who impressed me the most in the tournament so farIlma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas DONtastic Vaata postitustBarcelona midfielder Xavi has told Croatia their Euros campaign is over.
Xavi insists Spain will beat Croatia and help Italy qualify for the knockout round.Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitusthispaania on kindel, et kütab horvaatidele sauna.
itaalia on kindel, et kütab iirlastele sauna.
senist turniiri arvestades võib kindel olla, et üks kahest suurest feilib.
Kommentaar
-
Algselt postitas dnb Vaata postitustMa arvan, et kumbki pole kindel. Okei Itaalia vb on, aga iirlasi üle mängida on ikka nendel väga lihtne.
Kommentaar
-
Olen kodumaine ja kodumaise vuti fänn juba aastaid, aga võõrsil mänge käinud kaemas õite vähe. Seega, selgitage mulle, asjatundlisemad vennikesed, miks on nii, et kui (põhja-)iirlasest, šotlasest või uelslasest fänn on mängu eel lakku täis, on ta muhe, sõbralik, joviaalne ja lõbusalt kõrgvolüümikas sell, aga kui mängu eel on nina täis tõmmanud inglasest fänn, on ta üks hullemaid kusipäid ja irritante üleüldse?
Või on meedia lihtsalt sellise pildi maalinud inglise fännidest? Kui nii, siis tunnistan ausalt, meedia on oma tööd vähemalt minu kallal tõsiselt hästi teinud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar