320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EM 2012 veerandfinaalid: Hispaania-Prantsusmaa

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    #31
    Isegi Domenech ei suutnud omal ajal oma valikutega mind nii palju frustreerida kui Blanc selle turniiri jooksul. Arvatavasti oli asi siiski selles, et lootused olid Domenechi aegadel veidi madalamad. Kõige rohkem teevad viha mõned mängijad, kes ei suutnud Rootsiga mängust õppust võtta ja tundusid taaskord loiud ja hingetud. Eriti Benzema, kes tihtipeale teiste raske töö lihtsalt lohaka söödu või ebaõnnestunud trikitamisega kaotas.

    Positiivne oli Ribery ja tema võitlusvaim, mida kahjuks enamik teistelt näha ei saanud. Isegi mingit emotsiooni oli raske teiste nägudest välja lugeda, kui ebaõnnestuti mingis olukorras.

    Esimene emotsioon on pettumus, kuid mitte kaotuse pärast, sest see oli nagunii oodatud. Kuid viis, kuidas kaotati (ja kogu turniir mängiti), oli pettumustvalmistav. Erilise võitluseta.

    Hispaanlaste lõputu edu jalgpallis hakkab juba väsitama. Vahelduseks võiks ka keegi muu.

    Kommentaar


      #32
      Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
      Hispaania võime takistada vastast mängimast on ikka julmalt hea. Kahtlen sügavalt, et Portugal nende vastu kiireid rünnakuid saab.
      prantslased ei andnud väga võimalust enda "suurepärase" sööduoskusega.
      see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

      "joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

      "Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

      Kommentaar

      Working...
      X