Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EM 2012 poolfinaalid:Portugal-Hispaania

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Portugal mängib ideaalselt Hispaania vastu ja Hispaanial on sitt püksis, kuigi palju ruumi on vastase poolel, ehmatasid vist ära sellise agressiivsuse peale.

Kommentaar

HAHAHA, ootan juba huviga, mille kaela hispaanlased enda sita mängu ajavad. Kas virisevad "halva" muru üle või ei sobinud neile sootuks riietusruumid.
      Lööks nüüd Portugal II poolajal ühe ära ka vaid.

Kommentaar

Esimene poolaeg oli lihtsalt IGAV!
        Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
        Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas -JalkafriiK_ Vaata postitust
          HAHAHA, ootan juba huviga, mille kaela hispaanlased enda sita mängu ajavad. Kas virisevad "halva" muru üle või ei sobinud neile sootuks riietusruumid.
          Lööks nüüd Portugal II poolajal ühe ära ka vaid.
          Leinavad oma sõpra

Kommentaar

Algselt postitas markofkin Vaata postitust
            Kas tõesti kõlas juba "Rasss-ii-ja!" staadionil jälle?

Kui nii oli ja ma valesti ei kuulnud, siis kas keegi seletaks mulle palun ära, mis on venelaste vigastus? Miks nad peavad seda tegema?
            Aga see on ju täiesti normaalne! Lähed Olehi juures toimuvasse pulma, kus abielluvad Juanita ja Pedro ning kukud kõige pidulikumal hetkel röökima "I-van! I-van!!" Kas keegi näeb tõesti selle juures midagi imelikku?

Kommentaar

67 minutil esimene löök raamidesse, kahe meeskonna peale. Vähevõitu.
              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Portugal on hispaanlastega hästi hakkama saanud. C Ronaldo sihik võiks vähe täpsem olla ainult.
                Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
                Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

Kohutav uni on. Anusin, et lööge ometi see värav ära, ükskõik kumb. Aga ei. Väravavahtidel pole kunagi nii kerget tööpäeva olnud.
                  the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                  because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Igav võib ta ju olla, aga fakt on, et POR on esimene meeskond sel turniiril üleüldse, kes on suutnud spanjardite mängu seisma panna ja samas ise siiski teravaks jääda sealjuures, mitte ei ole seisaku hinnaks olnud hambad ristis pika palli peksmine...

Väga hea. Loodan siiralt, et punasärgid oma litsmehest kuninga juurde tagasi saadetakse. Isiklikult on irooniline lihtsalt see, et kumbki meeskond pole mulle sümpaatne, absoluutselt. Hispaania on lihtsalt veidi rohkem ebasümpaatne.

Kommentaar

Mulle hakkab Portugal iga mänguga rohkem meeldima. Lust on vaadata kuidas mehed isuga mängivad

Kommentaar

Hispaania ikka suht 0 täna ja ega Portugal parem ei ole.Ehk sis suht igav kolmapäeva õhtu!
                        Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                        Ott Järvela

Kommentaar

Uskumatult sitt mäng.
                          Algselt postitas Iceman
                          Hofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.

Kommentaar

Suht hale, et Ronaldo lööma ei julgenud minna.Liidrid peavad ikka esimeste hulgas lööma. Ei saa loota, et seeria viimase löögini kestab.

Kommentaar

Kahju. Spanjardite närvid olid kõvemad. Aga portud väärisid täna finaalikohta täpselt samapalju kui spanjardid. Pendlad on õnne- ja närvidemäng. Kogu moos.

Teise poolfinaalpaari mehed tõmbusid ilmselt grammi mornimaks kui nad olid poolajal.

Kommentaar

Ei tea kas hispaanlastel nüüd finaaliks midagi varuks ka on. Täna kindlasti nende poolt turniiri kõige halvem mäng, aga kõike seda tänu Portugali korraliku kaitsele ja mängule. Kahju muidugi, et Ronaldo ei saanud penaltit lüüa. Oleks tahtnud näha.
                                "Quality without results is pointless. Results without quality is boring." - Johan Cruyff

Kommentaar

Working...
                                X