Portugal mängib ideaalselt Hispaania vastu ja Hispaanial on sitt püksis, kuigi palju ruumi on vastase poolel, ehmatasid vist ära sellise agressiivsuse peale.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
EM 2012 poolfinaalid:Portugal-Hispaania
Collapse
X
-
Leinavad oma sõpraAlgselt postitas -JalkafriiK_ Vaata postitustHAHAHA, ootan juba huviga, mille kaela hispaanlased enda sita mängu ajavad. Kas virisevad "halva" muru üle või ei sobinud neile sootuks riietusruumid.
Lööks nüüd Portugal II poolajal ühe ära ka vaid.
Kommentaar
-
Aga see on ju täiesti normaalne! Lähed Olehi juures toimuvasse pulma, kus abielluvad Juanita ja Pedro ning kukud kõige pidulikumal hetkel röökima "I-van! I-van!!" Kas keegi näeb tõesti selle juures midagi imelikku?Algselt postitas markofkin Vaata postitustKas tõesti kõlas juba "Rasss-ii-ja!" staadionil jälle?
Kui nii oli ja ma valesti ei kuulnud, siis kas keegi seletaks mulle palun ära, mis on venelaste vigastus? Miks nad peavad seda tegema?
Kommentaar
-
Igav võib ta ju olla, aga fakt on, et POR on esimene meeskond sel turniiril üleüldse, kes on suutnud spanjardite mängu seisma panna ja samas ise siiski teravaks jääda sealjuures, mitte ei ole seisaku hinnaks olnud hambad ristis pika palli peksmine...
Väga hea. Loodan siiralt, et punasärgid oma litsmehest kuninga juurde tagasi saadetakse. Isiklikult on irooniline lihtsalt see, et kumbki meeskond pole mulle sümpaatne, absoluutselt. Hispaania on lihtsalt veidi rohkem ebasümpaatne.
Kommentaar
-
Ei tea kas hispaanlastel nüüd finaaliks midagi varuks ka on. Täna kindlasti nende poolt turniiri kõige halvem mäng, aga kõike seda tänu Portugali korraliku kaitsele ja mängule. Kahju muidugi, et Ronaldo ei saanud penaltit lüüa. Oleks tahtnud näha."Quality without results is pointless. Results without quality is boring." - Johan Cruyff
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar