320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

U20 MM 2013 Türgi

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    #31
    Kavas polegi tänaseid mänge Eurospordis

    Kommentaar


      #32
      Eurosport 2-s on.

      Kommentaar


        #33
        Eee oookei siiis

        Kommentaar


          #34
          Mänguga Ghana vastu vast Thauvin tõestas, miks mina teda enne turniiri algust pidasin meeskonna "staariks". Mitte, et ta turniiri varasemas faasis head minekut ei näidanud. Pogba on samuti turniiri edenedes aina paremaks läinud (eriti kaitsvas faasis). Kiituseid jagaks veel ka Bahebeckile ja kiiretele äärekaitsjatele Foulquier'le ja Dignele. Tänase esitusega tõestas ka postide vahel seisev Alphonse Aréola, miks ta õigusega vääriks PSG-st kuhugi kõrgliigasse või aste madalamale laenule pääseda, et mänguminuteid koguda. Kuigi Sanogo on neljal korral väravavõrgu üles leidnud, on ta kohati pettumustvalmistav olnud. Ootaks rohkem tahtmist ja hingestatud mängu temalt. Nagu ka Eurospordi kommentaatorid on märkinud, et tihtipeale ei mängi ta olukordi lõpuni. Näiteks ka tänases mängus Ghana vastu lõpuminutitel oma karistusala lähistel lasi ta temale visatud sisseviske vahelt ära lõigata ja jäi niisama lolli näoga passima. Hea, et vastased ära ei karustanud.


          Üldiselt on prantslased neile kohaselt ebastabiilseid esitusi pakkunud. Kui mäng on kohe läinud, siis on vastastest teerulliga üles sõidetud, kuid kui ikka ei lähe, siis on püstihädas oldud (Hispaania, USA). Vastastega on pisut õnne olnud play off faasis. Finaalis kindlasti olenemata vastasest suudetakse (ise) mäng põnevaks teha.


          Kommentaar


            #35
            de Amoreselt väga halb mäng olnud seni, arvestades fakti, et Uruguay oli enne tänast kõige vähem imenud...
            et temas tmingid man of the matchi küll ei tehta sellepärast,sest kui aus olla ega ta ju midagi väga erilist seal ei teinud,viis aint portugali poolfinaali

            Kommentaar


              #36
              Ramos ütles pisarad silmis, et on fantast näha kuidas pealekasvu tuleb noorte seast

              Kommentaar


                #37


                Vist põnevaim koondiste suurturniir, mida olen isiklikult näinud. Mälujärgi umbes pooltes play-off mängudes on mängud läinud lisaajale.

                Kommentaar


                  #38
                  Eriti äge oli see, et penaltiseeria võitis nelja vasakujalgse lööjaga meeskond.

                  Kommentaar


                    #39
                    Kumbki finalist ei näidanud oma parimat mängu. Pikast turniirist tingitud väsimus ja ehk ka närv läksid selle nahka.
                    Prantslaste keskkaitse oli väga kehvake, eriti nr 4. Uskumatu, et Nicolas Lopez või mõni teine seda ära kasutanud. Urukatel jäi täpsusest täna vajaka.
                    Eraldi tahaks esile tuua Prantslaste Bosetti. Vahetati sisse, tegi väga häid liigutusi, aga ka ühe totaalse rumaluse kui urugai mängijale jalaga säärde uhas. Ilmselt selle tõttu ta ka välja vahetati.

                    PS. Esimest korda nägin, et suurturniiril oleks kohtunik kasutanud müüripanekul seda linti. Loodetavasti ka tuleva aasta MM-l seda näha saab.

                    E: Õnne siis Konnadele!

                    Kommentaar


                      #40
                      Algselt postitas papagoi Vaata postitust

                      PS. Esimest korda nägin, et suurturniiril oleks kohtunik kasutanud müüripanekul seda linti. Loodetavasti ka tuleva aasta MM-l seda näha saab.


                      Tegemist on jah spreiga, mida kohtunik kasutab karistuslöökide ajal. Seda siis selleks, et karistuslööja ei paneks oma palli vea tehtud kohast lähemale ja et müür ei liiguks samm sammu haaval pallile lähemale enne kui karistuslööja hakkab peale lööma, kasti tsenderdama või siis palli kavalalt lahti mängima.

                      Seda kasutati ka muideks vähem kui kuu aega tagasi lõppenud U-21 EM-finaalturniiril. Lõuna-Ameerikas on kohtunikud seda juba oma 2 aastat kasutanud. Arvatavasti ei lähe kaua, kui näeme kohtunikke ka seda spreid Euroopa liigades kasutamas.
                      "Quality without results is pointless. Results without quality is boring." - Johan Cruyff

                      Kommentaar


                        #41
                        Ei olnud jah just kõige põnevam finaal. Penaltite peale minekul olin üsna veendunud, et Uruguay oma sealt võtab aga prantslased demonstreerisid paremat närvi.

                        Prantslased peavad muidugi uruguaylastele suure kummarduse tegema, et nad veerandfinaalis Hispaania, kes vast oli turniiri tugevaim meeskond prantslaste ees, välja lülitasid.

                        Elses mängus oli imelik Bosetti sisse ja siis lisaajal välja vahetamine. Minu jaoks jättis keskkaitsjatest just #14 Sarr ebakindlama mulje. Suurim pettumus oli Sanogo, kes turniiri edenedes aina kehvemaks läks. Tema eilsed esimesed puuted olid kohutavad. Pogba ja Thauvin vastupidi läksid turniiri edenedes aina paremaks.

                        Kommentaar

                        Working...
                        X