Kui jätta välja Kreeka esimesed kaks alagrupimängu, mis olid ääretult kehvad, siis tänase mängu põhjal väärisid nad kindlasti edasipääsu. Igati sümpaatset mängu näidati. Viga Samarase vastu oli selge. Ma ei saa aru, kuidas mõned inimesed siin saavad väita, et ei olnud. Elevandid on kindlasti sellel MMil kõige halvemad kontrarünnakute realiseerijad, keda ma näinud olen. Teisel poolajal saadi kaks väga head kontrarünnakut. Mõlemad 4v2 olukorrad, millest üks kohe antud üleminutite alguses. Mõlemad käkiti ikka korralikult ära.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
MM 2014 alagrupp C
Collapse
X
-
ei pruugi.
sel mm'il ju erakordset s*tt loos - 4 lõuna-ameerika satsi kohe esimestes ringides (1/8, 1/4 finaalides) koos
bra-chi kohtub col-uru võitjaga, vaid 1 neist saab jõuda poolfinaali.
võrdluseks teine "haru":
hol-mex vs crc-greSeisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Kuidas võtta. Kas erakordselt sitt loos või ise osad tiimid mängisid nii kehvalt, et jäid teiseks/kolmandaks/neljandaks enda alagruppides, looking at you URU, ITA, ENG, CIV, JPN.
Vaheta Costa Rica nt Itaaliaga ning Kreeka Elevantidega. Tunduks kohe palju vigem puu paberil või mis? Kuid mehed ei vedanud ise välja. (Ei taha midagi Costa Rica südikatelt partiidelt ära võtta, tublid on ning igati väärivad seda edu).
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar